«100αρι» αγάπης από τη Μαρινόπουλος

«100αρι» αγάπης από τη Μαρινόπουλος
To «100αρι για καλό σκοπό» της Μαρινόπουλος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο κατάστημα Carrefour στο Εμπορικό Κέντρο Smart Park.



Από το πρωί της Κυριακής μικροί και μεγάλοι, κατέκλυσαν το χώρο μέσα και έξω από το κατάστημα και δήλωσαν συμμετοχή για να τρέξουν το «δικό τους 100αρι», συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην υποστήριξη του Κέντρου Ειδικών Αναγκών «Η ΧΑΡΑ» στην Παλλήνη.
Τα παιδιά έτρεξαν σε έναν «αγώνα δρόμου 100 μέτρων» έξω από το κατάστημα υπό την «καθοδήγηση» της γνωστής ολυμπιονίκου στίβου Πηγής Δεβετζή, η οποία φωτογραφήθηκε και μοιράστηκε μαζί τους «αθλητικά μυστικά επιτυχίας». Παράλληλα, μέσα στο κατάστημα η δημοσιογράφος & παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη «εμψύχωνε» τους παίκτες που συμμετείχαν σε έναν «διαφορετικό αγώνα» καροτσιών super market, με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων προϊόντων για τα παιδιά του Κέντρου « Η ΧΑΡΑ».
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο αποτελεσματική, που συγκεντρώθηκαν δωροεπιταγές αξίας € 5.000 και προϊόντα αξίας πάνω από € 5.000, καλύπτοντας έτσι τις βασικές ανάγκες του Κέντρου «Η ΧΑΡΑ», για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και δημοσιογράφοι με τις οικογένειες τους.
Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η XΑΡΑ» αποτελεί μία στέγη φιλοξενίας η οποία παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα σε παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση, βαριά νοητικά και κινητικά προβλήματα, ψυχικές διαταραχές, αυτισμό καθώς και με σύνδρομο Down. Το σωματείο είναι μέλος της Ένωσης “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ” και συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες της Ένωσης, την οποία η Μαρινόπουλος Α.Ε. στηρίζει εδώ και ένα χρόνο με την ενέργεια «Είναι σημαντικό Να Προσφέρεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ