Το νέο εμπορικό κέντρο του Στασινόπουλου και η συνεργασία με Σκλαβενίτη

 Το νέο εμπορικό κέντρο του Στασινόπουλου και η συνεργασία με Σκλαβενίτη
Μετά την ικανοποιητική πορεία του εμπορικού κέντρου River West στον Κηφισό, η Βιοχάλκο του επιχειρηματία Νίκου Στασινόπουλου προχωρά στην δημιουργία ενός ακόμη εμπορικού κέντρου εκτός Αθήνας.


Πρόκειτα για το «Mare West» το οποίο θα κατασκευαστεί στην περιοχή της Κορίνθου, και αναμένεται να λειτουργήσει την άνοιξη του 2015.
Ομως η δημιουργία του νέου εμπορικού κέντρου σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την πρώτο πολυαναμενόμενη έξοδο εκτός Αττικής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, η οποία θα στεγαστεί στο «Mare West», έχοντας ήδη μισθώσει κατάστημα 5.000 τετραγωνικών μέτρων.
Παράγοντες της αγοράς υποστηρίζουν ότι η μίσθωση της μεγάλης αλυσίδας εντός του εμπορικού κέντρου εξασφαλίζει εκ των προτέρων και την επιτυχία του όλου εγχειρήματος.
Οι ίδιοι σπεύδουν να θυμίσουν την περίπτωση του εμπορικού κέντρου City Gate στην Θεσσαλονίκη, το οποίο από την αρχή δεν πήγαινε καλά, ενώ το μόνο που διατηρούσε την επισκεψιμότητα του σε ικανοποιητικά επίπεδα ήταν το μεγάλο σουπερμάρκετ της αλυσίδας Μαρινόπουλος που λειτουργούσε στο ισόγειο του κτιρίου.
Οπως αναφέρει η διοίκηση της Bιοχάλκο, ο Όμιλος αναγνώρισε την ανάγκη για ένα χώρο αγορών και αναψυχής υψηλών προδιαγραφών, επενδύοντας σε μια περιοχή με εξαιρετική δυναμική ανάπτυξης, ενδιαφέροντα δημογραφικά χαρακτηριστικά και υψηλό διαθέσιμο εισόδημα, σε σχέση με άλλες περιοχές της Ελλάδας. Με την εύκολη πρόσβαση που προσφέρει σε ευρύ καταναλωτικό κοινό από την Κόρινθο, το Κιάτο, το Λουτράκι και το Άργος, καθώς και την ιδανική του προβολή στη θάλασσα και σε κεντρικό οδικό άξονα, το εμπορικό πάρκο «Mare West» απευθύνεται σε μια υπερ-τοπική αγορά και αναμένεται να φιλοξενήσει τις καλύτερες στο είδος τους αλυσίδες λιανικής, σε συνδυασμό με αναβαθμισμένους χώρους εστίασης και αναψυχής.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η ανάπτυξη του εμπορικού πάρκου γίνεται με σύγχρονες προδιαγραφές, σεβασμό προς το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες, ενώ στόχος είναι η προσέλκυση των κορυφαίων μισθωτών της αγοράς. Μάλιστα, όπως επισημαίνει η εταιρεία, ήδη βαίνουν προς ολοκλήρωση οι συμφωνίες μισθώσεων για το 75% του «Mare West».

Αξιολόγηση