Bubbleicious Tea Bar: Νέα μόδα που κατακτά την Ευρώπη, τώρα και στην Ελλάδα - Πόσο στοιχίζει

Bubbleicious Tea Bar: Νέα μόδα που κατακτά την Ευρώπη, τώρα και στην Ελλάδα - Πόσο στοιχίζει
Tα Bubbleicious Tea Bar φέρνουν στην Ελλάδα τη νέα μόδα που κάνει θραύση στην Ευρώπη, τσάι bubble, με σιρόπι φρούτων και μικροσκοπικές φούσκες, που όταν σκάνε απελευθερώνουν γεύσεις όπως μάνγκο, φράουλα, πορτοκάλι, γιαούρτι κ.α.


Tα Bubbleicious Tea Bar , ξεκίνησαν με το πιλοτικό κατάστημα επί της Αιόλου 68 στο κέντρο της Αθήνας και αναπτύσσονται δυναμικά μέσω franchise, με καταστήματα σε Περιστέρι, Ρόδο και Ρέθυμνο και πλέον με master franchise και στην Κύπρο.
Η ιδέα του bubble tea ξεκίνησε από την Ασία και συγκεκριμένα στην Ταϊβάν, ήδη από τη δεκαετία του '80. Τη δεκαετία του '90 η μόδα εξαπλώθηκε στην Αμερική και αρκετά αργότερα, το 2010 ήρθε και στην Ευρώπη, με πρώτο σταθμό τη Γερμανία, όπου σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 170 καταστήματα, ενώ το προϊόν σερβίρεται και σε Αγγλία, Ισπανία, Ρωσία και αλλού.
Το bubble tea είναι ένας συνδυασμός τσαγιού με σιρόπι φρούτων, το οποίο αναμιγνύεται σε ειδικό μηχανικό shaker και στο τέλος προστίθενται ειδικές πέρλες, μικρές μπαλίτσες που σκάνε στο στόμα απελευθερώνοντας γεύσεις όπως μάνγκο, γιαούρτι, passion fruit, πορτοκάλι, φράουλα, ταπιόκα (ασιατική ρίζα). Μπορεί να προστεθεί και φρουκτόζη, αν θέλουμε το ρόφημα πιο γλυκό. Στο τέλος, το ποτήρι σφραγίζεται αεροστεγώς και τοποθετείται ένα ειδικό χοντρό καλαμάκι, έτσι ώστε να περνάνε μέσα οι πέρλες.

Τα Bubbleicious Tea Bar διαθέτουν περισσότερους από 1300 διαφορετικούς συνδυασμούς, αφού κανείς έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 3 είδη τσαγιών (μαύρο, πράσινο, ουλόνγκ), πάνω από 10 είδη σιροπιών φρούτων και 12 είδη από πέρλες... Επίσης, μπορεί να γίνει και milk tea σε 5 γεύσεις: καρύδα, παπάγια, βανίλια, μπανάνα και ταρό (ασιατικό φασόλι). Μια άλλη, ακόμη πιο δροσερή πρόταση για το καλοκαίρι, είναι η γρανίτα - bubble tea, ενώ οι λάτρεις του τσαγιού θα βρουν πάνω από 25 γεύσεις τσαγιού για να το απολαύσουν. Το bubble tea σερβίρεται σε ποτήρι των 500 ml (2,60 ευρώ) ή των 750 ml (3,20 ευρώ). Θεωρείται εκτός από ξεχωριστή και μια υγιεινή πρόταση ροφήματος. Επί πλέον, δεν το βαριέσαι, αφού φτιάχνεται κάθε φορά με το συνδυασμό που επιλέγει ο καθένας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Έτσι, κάθε φορά δημιουργείς ένα εντελώς διαφορετικό ρόφημα.
Ταυτόχρονα τα καταστήματα διαθέτουν παγωτά, βάφλες, διάφορα σνακς και καφέδες σε ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας προς τιμή, όπως και χύμα τσάι σε πάνω από 25 γεύσεις.

Δείτε πόσοστοιχίζει να ανοίξω ένα Bubbleicious Tea Bar ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ