Και η Τρίκκη στο "γάλα ημέρας" - Ικανοποιητικές οι πωλήσεις για Vivartia

Και η Τρίκκη στο "γάλα ημέρας" - Ικανοποιητικές οι πωλήσεις για Vivartia
Λίγες μέρες πριν από την είσοδο της Vivartia στην κατηγορία του γάλακτος ημέρας, μία άλλη γαλακτοβιομηχανία είχε ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά το προϊόν αυτό.


Πρόκειται για την τρικαλινή γαλακτοβιομηχανία Τρίκκη, η οποία στις 2 Οκτωμβρίου ξεκίνησε την διάθεση "γάλα ημέρας" σε φούρνους και μίνι μάρκετ.Σε συσκευασία των 750 ml, η γαλακτοβιομηχανία βγήκε επιθετικά στην αγορά διεκδικώντας ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο στη Δυτική Θεσσαλία.


ποιοτικά χαρακτηριστικά που συμπεριλαμβάνει ο όρος: ΦΡΕΣΚΟ !
Το «Γάλα ημέρας» συλλέγεται καθημερινά από τις πλέον σύγχρονες μονάδες της Θεσσαλίας, πιστοποιημένες για τη μη χρήση μεταλλαγμένων ζωοτροφών.Λίγο μετά το άρμεγμα μεταφέρεται στο εργοστάσιο της ΤΡΙΚΚΗ και μέσα από τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου παστεριώνεται, ομογενοποιείται και παίρνει το δρόμο προς τα σημεία διανομής και διανομής.Να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο γάλακτος Τρικάλων - Τρίκκη ιδρύθηκε το 1960 από την Αγροτική Τράπεζα και την Ενωση αγελαδοτροφικών Συν/μών της Δυτικής Θεσσαλίας.


θετικά τα μηνύματα των πωλήσεων για Vivartia

Θετικά είναι τα μηνύματα στην γαλακτοβιομηχανία Vivartia από την κυκλοφορία του "γάλακτος ημέρας".
Ειδικότερα δύο μέρες μετά την είσοδο της Vivartia στην νέα κατηγορία γάλακτος, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πωλήσεις κινήθηκαν σε ιδιαίτερα ικανοποιητικά επίπεδα.
Η διάθεση του «γάλα ημέρας» από την Vivartia, ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα, με τιμή 1,40 ευρώ το 1 λίτρο, ενώ η παραγωγή του γίνεται από το εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας στον Ταύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ