H Johnson & Johnson Hellas δίνει αυξήσεις

H Johnson & Johnson Hellas δίνει αυξήσεις
Είναι από τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα η οποία -κόντρα στο ρεύμα - προχωρά σε αυξήσεις μισθών στους εργαζόμενους.


Με βάση την επιχειρησιακή σύμβαση που υπέγραψαν διοίκηsη και εργαζόμενοι, η Johnson & Johnson Hellas, θα προχωρήσει σε αυξήσεις των αποδοχών των εργαζομένων τόσο για το 2014 (αναδρομικά) όσο και για το 2015.
Ειδικότερα προβλέπεται ότι η ετήσια αύξηση για το 2014 θα είναι 40 ευρώ μικρά αύξηση στον ονομαστικό μισθό με ισχύ από 1/7/2014, ενώ για το 2015 η αύξηση ορίζεται σε 30 ευρώ μικτά στον ονομαστικό μισθό με ισχύ από 1/1/2015.
Επίσης προβλέπεται ότι θα καταβληθεί μέσα στο 2014 το εφάπαξ ποσό των 240 ευρώ ανά εργαζόμενο. Η εταιρία δεν έχει πάντως την υποχρέωση να επαναλάβει την παρούσα καταβολή στο μέλλον ή να την αντικαταστήσει με άλλη παροχή.
Επίσης συμφωνήθηκε η διασφάλιση της απασχόλησης του υπάρχοντος προσωπικού (με συμβάσεις αορίστου χρόνου) για το 2014 και 2015 μέσω κάλυψης αναγκών της επιχείρησης από αυτό, με διατήρηση των τακτικών αποδοχών στα επίπεδα που διαμορφώνται από από την παρούσα επιχειρησιακή σύμβαση.
Τέλος, σε περιπτώσεις προσλήψεων προσωπικού με συμβάσεις στην Johnson & Johnson Hellas θα υπάρχει μια δοκιμαστική περίοδος 3 εξαμήνων, μετά την παρέλευση της οποίας θα γίνεται η σύμβαση αορίστου χρόνου αν και εφόσον ο εργαζόμενος κριθεί κατάλληλος για την θέση εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ