Ποιος αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των άγονων γραμμών

   Ποιος αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των άγονων γραμμών
Μετά από ένα "θρίλερ" που κράτησε σχεδόν δύο εβδομάδες.... βρέθηκε η εταιρία που θα εξυπηρετεί τις άγονες γραμμές του Βορείου Αιγαίου.


Η εταιρία Hellenic Seaways με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Μύκονος» θα είναι αυτή που θα καλύψει - όπως είχε γράψει και το fpress στις 11/9 -το επιδοτούμενο δρομολόγιο στη γραμμή Καβάλα-Λήμνος-Βαθύ Σάμου, δύο φορές την εβδομάδα, μετά την πρόσφατη απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ.Βαρβιτσιώτη, να κηρύξει έκπτωτη τη ΝΕΛ.
Το πλοίο "Μύκονος" θα ξεκινάει τα δρομολόγιά του από Πειραιά και θα συνδέει τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου με τη βόρεια Ελλάδα, δύο φορές την εβδομάδα.
Χτες ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες και εντός της ημέρας πιθανότατα ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναμένεται να ανακοινώσει την απευθείας ανάθεση της γραμμής, που θα είναι για τρεις μήνες.
Σημειώνεται ότι, ηHellenic Seawaysήταν η μοναδική εταιρεία που υπέβαλε σχετικό αίτημα στη δεύτερη πρόταση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του υπουργείου Ναυτιλίας για την κάλυψη της γραμμής.

Δείτε τί ανέφερε το fpress στις 11//9 ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ