Γιατί Ψυχάρης, Περιστέρης, Κόκκαλης έβαλαν 4 εκατ. ευρώ στην Κέκρωψ

Γιατί Ψυχάρης, Περιστέρης, Κόκκαλης έβαλαν 4 εκατ. ευρώ στην Κέκρωψ
Με άνεση καλύφθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Κέκρωψ κατά το ποσό των 3,96 εκ Ευρώ.

Οι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας πέρα από τη συμμετοχή τους κατά το ποσοστό που τους αναλογούσε έβαλαν και το χέρι στην τσέπη και κάλυψαν αδιάθετα διακαιώματα που αντιστοιχούσαν στο 14% της αύξησης περίπου.
Ποιοι είναι οι βασικοί μέτοχοι; Ο κ. Σταύρος Ψυχάρης ιδιοκτήτης του ΔΟΛ, η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ του κ. Περιστέρη και η Intrapar του κ. Σωκράτη κόκκαλη.
Το ποσό που εισέρευσε στα ταμεία της εταιρίας είναι υψηλό για τα οικονομικά μεγέθη που εμφανίζει και με δεδομένη τη χρηματοοικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η στήριξη όμως των ισχυρών μετόχων της δείχνει τις προσδοκίες. Προσδοκίες που σχετίζονται με το γεγονός ότι το 2014 θα είναι έτος που αναμένεται να ξεμπλοκάρουν πολλές επίδικες υποθέσεις που αφορούν τεράστιας αξίας ακίνητα.
Ειδικότερα το αργότερο στο τέλος του 2014 αναμένεται να λειτουργήσει η Παλαιά αγορά του Ψυχικού ενώ αναμένεται απόφαση του Εφετείου για ακίνητο 300 στρεμμάτων στα Τουρκοβούνια (παλιά Λατομεία Ψυχικού) που διεκδικεί το δημόσιο και έχασε πρωτόδικα. Ταυτόχρονα η εταιρία εντός της φετινής χρονιάς θα υποβάλλει αίτημα τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου ώστε να αξιοποιήσει ακίνητα που διαθέτει και τα οποία πλέον έχει κερδίσει δικαστικά μετά από χρόνια δικαστική διαμάχη με το Δήμο Ψυχικού και το Δημόσιο.
ΝΙΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ