Titan: Μπαίνει στα top picks της Eurobank Equities, με τιμή – στόχο στα 25,3 ευρώ

Titan: Μπαίνει στα top picks της Eurobank Equities, με τιμή – στόχο στα 25,3 ευρώ

Το ισοζύγιο ρίσκου – επιβράβευσης είναι θετικό και γι’ αυτό η Eurobank Equities συμπεριλαμβάνει τη μετοχή στις κορυφαίες επιλογές της.

Στις κορυφαίες επιλογές θέτει η Eurobank Equities τη μετοχή του Titan, δίνοντας σύσταση «buy» και ορίζοντας την τιμή – στόχο στα 25,30 ευρώ από 22,10 ευρώ προηγουμένως.

Σύμφωνα με την ανάλυση της χρηματιστηριακής εταιρείας, η αύξηση της τιμής – στόχου απορρέει από τις υψηλότερες εκτιμήσεις (28% – 29%) για τα EBITDA (κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) της περιόδου 2023 – 2025, τα οποία θα κορυφωθούν στα 570 εκατ. ευρώ στο τέλος της τριετίας.

Αυτό σημαίνει μια αναβάθμιση κατά τουλάχιστον 50% των κερδών ανά μετοχή και μια αύξηση της τιμής στόχου στα 25,3 ευρώ, εξηγεί η Eurobank Equities. Η νέα τιμή – στόχος, δε, τοποθετεί τη μετοχή στο 4,8x σε όρους EV/EBITDA 2024.

Με τις προοπτικές της ζήτησης να παραμείνουν θετικές στις αγορές δραστηριοποίησης, η χρηματιστηριακή εταιρεία περιμένει ότι ο Τitan θα παραμείνει σε τροχιά ανάπτυξης,

Παρότι η μετοχή έχει ανακάμψει κατά 63% σε ετήσιο επίπεδο, η τρέχουσα τιμή (19,7 ευρώ) στο ταμπλό ισοδυναμεί με 4x σε όρους EV/EBITDA, έχοντας discount 20% σε σχέση με τις ευρωπαϊκές ομοειδείς.

Αυτό σημαίνει ότι το ισοζύγιο ρίσκου – επιβράβευσης είναι θετικό και γι’ αυτό η Eurobank Equities συμπεριλαμβάνει τη μετοχή στις κορυφαίες επιλογές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ