Ανταλλάξτε τα χριστουγεννιάτικα δώρα με burger για ...καλό σκοπό

Ανταλλάξτε τα χριστουγεννιάτικα δώρα με burger για ...καλό σκοπό
Δεν σας άρεσε το δώρο που πήρατε τα Χριστούγεννα; Αν ζείτε στις ΗΠΑ, την Αγγλία ή τη Βραζιλία, μπορείτε να πάτε την επομένη (η αργία Boxing Day) σε ένα Burger King και να το ανταλλάξετε με ένα ζουμερό Whopper!

Η αλυσίδα fast food, που θα χαρίσει σε ιδρύματα όλα τα δώρα που θα συγκεντρώσει, ξεκίνησε ήδη καμπάνια στα social media. Όποιος ανεβάσει φωτογραφία του δώρου που δεν θέλει με το hashtag #WhopperExchange, λαμβάνει ένα κουπόνι που θα εξαργυρώσει στο Burger King της γειτονιάς του.

Υπάρχει βέβαια πάντα ο κίνδυνος κάποιος φίλος/η να δει το δώρο που αγόρασε να ανεβαίνει στο Internet προς ανταλλαγή… Γι αυτό και προσφέρεται η εναλλακτική λύση του να φέρει κανείς νωρίς νωρίς το ανεπιθύμητο δώρο σε επιλεγμένα Burger King. Για παράδειγμα, οι 500 πρώτοι πελάτες στο κατάστημα της Leicester Square στο Λονδίνο θα αφήσουν πακέτο και θα πάρουν burger.

Ψιλά γράμματα: η προσφορά δεν περιλαμβάνει πατάτες ή αναψυκτικό. Το προσωπικό του καταστήματος διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει το δώρο κατά την κρίση του. Με άλλα λόγια: μην τους πάτε π.χ. έναν συνδετήρα («είναι συλλεκτικός, τον χρησιμοποίησε ο MacGyver στο επεισόδιο 57 για να σταματήσει ένα αεροπλάνο») περιμένοντας να πάρετε burger. Αλλού αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ