Εργοδότης πρόσφερε διακοπές στις Μαλδίβες στους 100 υπαλλήλους του

Εργοδότης πρόσφερε διακοπές στις Μαλδίβες στους 100 υπαλλήλους του
Ο ιδρυτής της εταιρείας Evolve που ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες, Chatri Sityodtong, αποφάσισε να προσφέρει ένα ονειρικό ταξίδι στους εργαζόμενους του στο τροπικό έθνος, επειδή ήταν πολύ ευχαριστημένος με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας του.

Όπως δήλωσε η εταιρεία του Evolve – ακαδημίες πολεμικών τεχνών – με έδρα τη Σιγκαπούρη, είδε μία ανάπτυξη της τάξης του 30% και θέλησε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους. Κι ενώ ορισμένα αφεντικά μπορεί να κεράσουν τους υπαλλήλους τους ένα ποτό στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι, ο Sityodtong ξόδεψε 467.000 ευρώ για το ταξίδι στις μαγευτικές Μαλδίβες.

Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κακομαθαίνει τους υπαλλήλους του. Όπως είπε, οι διακοπές είναι ένα «μέρος της κουλτούρας της Evolve» και στο παρελθόν έχει προσφέρει στους εργαζομένους του διακοπές σε πολυτελείς προορισμούς όπως το Μπαλί, το Κράμπι, και το Μπιντάν στην Ινδονησία. Και όλα αυτά τα τελευταία 5 χρόνια. «Αυτές οι ανταμοιβές είναι ένα μικρό δείγμα της ειλικρινούς ευγνωμοσύνης μου σε όλους τους πρωτοφανείς ροκ σταρς της εταιρείας» δήλωσε. «Κάθε χρόνο παίρνω όλη την ομάδα σε ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα, σε ένα πολυτελές θέρετρο σε έναν προορισμό έκπληξη».

Και πρόσθεσε: «Πολλά άτομα από το προσωπικό μου θα ήθελαν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχουν τα μέσα για να το κάνουν. Η συντριπτική πλειοψηφία της ομάδας μου στο Evolve προέρχεται από φτωχές οικογένειες που έχουν αντιμετωπίσει διάφορες τραγωδίες ή αντιξοότητες. Γι’ αυτούς η Evolve, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να ξεφύγουν από τη φτώχεια και να πραγματοποιήσουν τη ζωή των ονείρων τους. Οι καλύτεροι αξίζουν το καλύτερο. Αυτό είναι το σωστό.

Η Evolve έχει την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είμαι πολύ σίγουρος γι’ αυτούς» πρόσθεσε. Ο επιχειρηματίας είπε ότι οι διακοπές θα συνεχιστούν και στο μέλλον αλλά πρόσθεσε αστειευόμενος πως δεν έχει ακόμα προγραμματίσει τις διακοπές για το 2017. Όπως είπε: «Ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος. Δεν ξέρω που θα πάμε του χρόνου, αλλά ελπίζω να τους πάω σε άλλο ένα μαγευτικό μέρος!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ