Σε ποιες χώρες δεν θα ήθελες να εργαστείς

Σε ποιες χώρες δεν θα ήθελες να εργαστείς
Συνήθως δημοσιεύουμε σε ποιες χώρες θα θέλατε να εργαστείτε, αυτή τη φορά όμως δημοσιεύουμε μια λίστα από την ερευνητική εταιρεία Expert Market με τις παγκόσμιες πόλεις στις οποίες οι κάτοικοι έχουν τη χειρότερη ισορροπία εργασίας και ζωής.

Το αποτέλεσμα προέκυψε με βάση το μέσο όρο των συνολικών ωρών εργασίας, χρησιμοποιώντας δεδομένα από τον ελβετικό τραπεζικό όμιλο UBS.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις πιο δύσκολες πόλεις για να εργαστεί κανείς:

10. ΜΠΟΓΚΟΤΑ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Ώρες εργασίας ανά εβδομάδα: 40,3 ώρες

Οι εργαζόμενοι στην κολομβιανή πρωτεύουσα εργάζονται 2,096 ώρες το χρόνο, ενώ λαμβάνουν 15 ημέρες άδεια διακοπών.

9. ΤΖΑΚΑΡΤΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ
Ώρες εργασίας ανά εβδομάδα: 40,4 ώρες

Η πρωτεύουσα της Ινδονησίας φιλοξενεί 30 εκατ. κατοίκους, οι οποίοι εργάζονται 9,99% περισσότερες ώρες από τον παγκόσμιο μέσο όρο, ενώ λαμβάνουν 12 ημέρες άδεια διακοπών.

8. ΤΑΙΠΕΙ, ΤΑΙΒΑΝ
Ώρες εργασίας ανά εβδομάδα: 41,2 ώρες

Οι εργαζόμενοι στην Ταϊβάν εργάζονται 41,2 ώρες την εβδομάδα, συνολικά περίπου 2,140 ώρες το χρόνο. Πρόκειται για 11,6% περισσότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο.

7. ΝΑΙΡΟΜΠΙ, ΚΕΝΥΑ
Ώρες εργασίας ανά εβδομάδα: 42 ώρες

Σε μια από τις σημαντικότερες πόλης της Αφρικής, το Ναϊρόμπι, οι κάτοικοι εργάζονται 2,184 ώρες το χρόνο, περίπου 13,4% περισσότερο τον παγκόσμιο μέσο όρο.

6. ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
Ώρες εργασίας ανά εβδομάδα: 42,04 ώρες

Το Ντουμπάι είναι περισσότερο γνωστό ως μια «παιδική χαρά» για τους πλούσιους, με υπερπολυτελή ξενοδοχεία, εκπληκτικές παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή. Οι κάτοικοι εργάζονται 42,04 ώρες την εβδομάδα, ενώ λαμβάνουν 30 ημέρες άδεια διακοπών.

5. ΜΠΑΝΓΚΟΚ, ΤΑΙΛΑΝΔΗ
Ώρες εργασίας ανά εβδομάδα: 42,1 ώρες

Η Μπανγκόκ είναι η τέταρτη πόλη παγκοσμίως με τις περισσότερες ώρες εργασίας και τους κατοίκους της να λαμβάνουν μόνο εννέα ημέρες άδεια.

4. ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ, ΙΝΔΙΑ
Ώρες εργασίας ανά εβδομάδα: 42,6 ώρες

Πρόκειται για το δεύτερο πιο πυκνοκατοικημένο έθνος στον κόσμο. Στο Νέο Δελχί οι κάτοικοι εργάζονται 14,56% περισσότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο.

3. Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ, ΜΕΞΙΚΟ
Ώρες εργασίας ανά εβδομάδα: 43,5%

Οι κάτοικοι στην πόλη του Μεξικό εργάζονται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έθνος στο δυτικό κόσμο, ενώ λαμβάνουν 17 ημέρες άδεια.

2. ΒΟΜΒΑΗ, ΙΝΔΙΑ
Ώρες εργασίας ανά εβδομάδα: 43,8 ώρες

Οι κάτοικοι της Βομβάη είναι οι δεύτεροι πιο σκληρά εργαζόμενοι του πλανήτη, με 2,276 ώρες εργασίες το χρόνο.

1. ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, ΚΙΝΑ
Ώρες εργασίας ανά εβδομάδα: 50,1 ώρες

Οι κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στον κόσμο, με 27,4% περισσότερες ώρες εργασίας από τον παγκόσμιο μέσο όρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ