Ο Zuckerberg έγινε ο 4ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Zuckerberg έγινε ο 4ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο
Ο Mark Zuckerberg έγινε χθες ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, καθώς οι μετοχές της Facebook κατάφεραν να αντισταθούν στο χθεσινό sell-off των χρηματιστηρίων.

Η περιουσία του ιδρυτή του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου του κόσμου, στο κλείσιμο της χθεσινής συνεδρίασης της Wall Street, διαμορφώνονταν στα 50 δισ. ευρώ, ξεπερνώντας τις περιουσίες των Carlos Slim και Jeff Bezos, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index. Η περιουσία του Bezos διαμορφώνονταν χθες στα 49,1 δισ. δολάρια.

Παρά τη χθεσινή υποχώρηση κατά 0,4%, οι μετοχές της Facebook έχουν καταγράψει άνοδο 9,5% από την αρχή του έτους. Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία ανακοίνωσε αποτελέσματα που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ανεβάζοντας έτσι την Facebook στην τέταρτη θέση στην κατάταξη των εταιρειών με την μεγαλύτερη αξία, με πρώτη την Alphabet, δεύτερη την Apple και τρίτη την Microsoft.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Zuckerberg είναι ο μόνος δισεκατομμυριούχος στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης που είδε την περιουσία του να αυξάνεται φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ