Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη απευθείας πτήση στον κόσμο

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη απευθείας πτήση στον κόσμο
Τη μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια απευθείας πτήση στον κόσμο ετοιμάζει η Emirates καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Ηαυστραλιανή Qantasη οποία μέχρι πρότινος κατείχε τον τίτλο της αεροπορικής με τη μακροσκελέστερη χρονικά πτήση διάρκειας 17 ωρών που αφορούσε το δρoμολόγιο Ντάλας (Τέξας) – Σύδνεϊ (Αυστραλία), το οποίο καλύπτει απόσταση 8.578 μιλίων έρχεται δεύτερη καθώς από 1ηΦεβρουαρίου ξεκινούν τα δρομολόγια της Emirates Ντουμπάι-Παναμάς διάρκειας 17 ωρών και 35 λεπτών.

Ειδικότερα, από την 1η Φεβρουαρίου του 2016 το επιβατικό κοινό θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία διανύοντας 8.590 μίλια με αεροπλάνα τύπου Boeing 777-200LR χωρητικότητας 256 επιβατών.

Η πρόεδρος του Παναμά Isabel Saint Malo de Alvarado δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της αναφορικά με τις προοπτικές που ανοίγονται στην τουριστική αγορά της χώρας της, καθώς όπως επεσήμανε πρόκειται για την έλευση τουριστών με σημαντική αγοραστική δύναμη. «Νέες πόρτες θα ανοίξουν για τη χώρα με την απευθείας σύνδεση με τη Μέση Ανατολή – μία ισχυρή και ανθούσα περιοχή με μεγάλες συνέργιες τόσο στον Παναμά όσο και γενικότερα στη Λατ. Αμερική».

Την ίδια ώρα, στην επίσημη ανακοίνωσή της η διοίκηση της Emirates αναφέρει πως η πόλη του Παναμά θα είναι ο πρώτος προορισμός προς τη Λατινική Αμερική, προσφέροντας μια άνετη προοπτική για τους επιβάτες της να ταξιδέψουν από ή διά μέσου του διεθνούς της κόμβου στο Ντουμπάι και από εκεί σε προορισμούς σε όλη τη Κεντρική Αμερική, την Καραϊβική και στο βόρειο τμήμα της Νότιας Αμερικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ