Οι 35 κρυφές περιοχές στολίδια του πλανήτη - Ποια είναι η ελληνική

Οι 35 κρυφές περιοχές στολίδια του πλανήτη - Ποια είναι η ελληνική
Μπορεί οι Μαλδίβες, η Καραϊβική και οι Μπαχάμες... να είναι οι εξωτικοί προορισμοί που οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο γνωρίζουν και έχουν ως σκοπό ζωής να επισκεφθούν κάποια ημέρα, ωστόσο υπάρχουν και κρυμμένα μέρη που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τους top εξωτικούς προορισμούς.

Το περιοδικό Business Insider έψαξε και βρήκε τα πιο... όμορφα καλά κρυμμένα μυστικά του πλανήτη και μας τα παρουσιάζει στη λίστα με τους 35 προορισμούς που μέχρι σήμερα ίσως αρκετοί να μην γνώριζαν την ύπαρξή τους ή να μην είχαν σκεφτεί να επισκεφθούν.Γίνεται ανάμεσα σε όλα αυτά να μην υπάρχει η Ελλάδα; Φυσικά και όχι, με τον Μπάλο στα Χανιά να έχει την τιμητική του.

«Υπέροχες λευκές αμμουδιές, καταγάλανα νερά και σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας», γράφει το Business Insider για αυτό το μαγικό μέρος στην Κρήτη, όπου μπορεί να φτάσει κανείς είτε με καραβάκι, είτε με πεζοπορία.

«Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα το είχαν επισκεφθεί πριν από πολλά χρόνια με γιοτ», σημειώνει ακόμη το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ