Τα 10 μυστικά που θα γνωρίζατε μόνο αν ήσασταν πάμπλουτοι

Τα 10 μυστικά που θα γνωρίζατε μόνο αν ήσασταν πάμπλουτοι
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα μυστικά που θα γνωρίζατε μόνο αν ο τραπεζικός σας λογαριασμός ήταν φουσκωμένος.

Δείτε 10 μυστικά που γνωρίζουν μόνο οι πάμπλουτοι:

Σόου στο χιόνι

Lamborghini

Η 200.000 δολαρίων, Lamborghini Huracan και το 500.000 δολαρίων Aventador είναι οχήματα με τετρακίνηση, κατάλληλα για συνθήκες χιονιού.

90 λεπτά για να ανοίξει

Safe Source

Ακόμα και τα πιο ασφαλή χρηματοκιβώτια στον κόσμο μπορούν να σπάσουν με ένα καμινέτο σε μόλις 90 λεπτά, λέει ο Greg Simonian, πρόεδρος του Westime, μια εταιρείας που πουλά πανάκριβα ρολόγια και χρηματοκιβώτια.

Θωρακισμένα αυτοκίνητα

SLSR Armored SUV

Η τιμή για μια θωρακισμένη έκδοση για τα περισσότερα αυτοκίνητα, είναι διπλάσια από αυτή που θα πληρώνατε σε μια αντιπροσωπεία.

Ποια αυτοκίνητα θωρακίζονται περισσότερο; Ο Philip Daskal, αντιπρόεδρος των πωλήσεων για τα τεθωρακισμένα οχήματα Ίνκας, είπε ότι τα πιο δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων της εταιρίας που θωρακίζονται είναι η Mercedes-Benz S-Class, η G-Wagon και το Lexus LX 570.

Βουνό δισεκατομμυριούχων

SLSR Billionaire Mountain

Ακόμα και οι πλουσιότερες πόλεις στον κόσμο έχουν «πολυτελείς περιοχές». Στο Άσπεν, στο Κολοράντο, το Red Mountain, το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως «Βουνό των δισεκατομμυριούχων», το πιο ακριβό σπίτι πωλείται 65 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο ακριβότερο, τόσο το καλύτερο

SLSR selling cars

Είναι πιο εύκολο να πουληθεί ένα αυτοκίνητο αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων απ ότι να πουληθεί ένα αξίας 100.000 δολαρίων, λέει ο Elliot Cuker, ένας έμπορος αυτοκινήτων, ο οποίος βρίσκει σπάνια και κλασικά αυτοκίνητα για τους πλούσιους αγοραστές σε όλο τον κόσμο.

Νοκ, νοκ. Ποιος είναι εκεί; Κανείς...

Spec House

Πολλά από τα πιο ακριβά σπίτια του κόσμου είναι άδεια. Μερικά από αυτά, είναι τα εξοχικά σπίτια πλουσίων και άλλα απλά περιμένουν έναν πλούσιο αγοραστή.

Μυστική υπηρεσία

Diamond

Πολυτελή καταστήματα κοσμημάτων, όπως τα κοσμηματοπωλεία Graff, έχουν ένα μυστικό δωμάτιο όπου καλούν μόνο τους πλουσιότερους πελάτες τους, για να τους δείξουν τα πραγματικά «πετράδια».

Απίστευτα αρχοντικά για απίστευτα πλούσιους

SLSR Aspen House

Αυτές οι ιδιοκτησίες είναι μόνο για τους πάμπλουτους. Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να δει τα αρχοντικά αυτά που βρίσκονται στην αγορά, ίσως χρειαστεί να υποβληθεί πρώτα σε οικονομική επιθεώρηση των περιουσιακών του στοιχείων.

Βάψτε το κόκκινο

SLSR: Ferrari

Οι μισές από όλες τις Ferrari, είναι κόκκινες. Και πολλοί που τις κατέχουν, διαλέγουν ένα χρώμα που ονομάζεται Rosso Corsa ή «αγωνιστικό κόκκινο».

Όλες οι Ferrari έχουν τον ίδιο ήχο

SLSR Ferrari engine

Κάθε κινητήρας της Ferrari έχει τον ίδιο ήχο, ο οποίος είναι κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ