Επενδύσεις 4 δισ. ευρώ στον ξενοδοχειακό κλάδο της Ελλάδας

Επενδύσεις 4 δισ. ευρώ στον ξενοδοχειακό κλάδο της Ελλάδας
Επενδύσεις ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει για την επόμενη διετία ο ξενοδοχειακός όμιλος MITSIS Hotels με σκοπό την ανακαίνιση και αναβάθμιση των μονάδων που λειτουργεί στους διάφορους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, μεταξύ των οποίων και το Sofitel στο Ελευθέριος Βενιζέλος.


Με αφορμή τα εγκαίνια του εστιατόριου "Μεσογαία" στο Sofitel Athens Airport, το πρώτο έργο μετά την απώλεια του Κώστα Μήτση το οποίο αφιερώθηκε στη μνήμη του, η επικεφαλής του ομίλου Τζένη Μήτση ανακοίνωσε ακόμη ότι άμεσα σχέδια είναι η δημιουργία νέου τουριστικού συγκροτήματος διαμερισμάτων και σουιτών με δυναμικότητα περίπου 100 κλινών σε μια ιδιόκτητη έκταση μεγέθους περίπου 150 στρεμμάτων στη Μύκονο.

Όπως συμπλήρωσε επίσης, οι προβλέψεις για τη φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα θετικές καθώς οι προκρατήσεις είναι σε υψηλό για την εποχή επίπεδο. Ενδεικτικά στο Sofitel Athens Airport η πληρότητα στη υψηλή περίοδο ξεπερνά το 96% ενώ στη χαμηλή περίοδο βρίσκεται πάνω από το 65%

O ξενοδοχειακός όμιλος MITSIS Hotels ιδρύθηκε το 1976 από τον Κώστα Μήτση στην Κω και έχει αυτή τη στιγμή 17 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ