Νέες επενδύσεις στα Βαλκάνια από την «Βερόπουλος»

Νέες επενδύσεις στα Βαλκάνια από την «Βερόπουλος»
Η διοίκηση της ΒΕΡΟ ΑΕ τους τελευταίους μήνες προχώρησε σε σημαντικές οργανωτικές αλλαγές στις εταιρείες Βερόπουλος Π.Γ.Δ.Μ. και Βερόπουλος Σερβία.

Νέα στελέχη έχουν αναλάβει καθήκοντα αλλάζοντας την παλιά οργανωτική δομή. Οι μεγαλύτερες αλλαγές έγιναν στην εταιρεία των Σκοπίων όπου γενικός Διευθυντής έχει αναλάβει από τον Οκτώβριο του 2016 ο Λουκάς Μπίσιας.

Ο Λουκάς Μπίσιας έχει διατελέσει Εμπορικός Διευθυντής σε μεγάλες προμηθευτικές εταιρείες της Ελλάδος όπως Tasty, Danone, Douwe Egberts, Καραμολέγκος. Παράλληλα την εμπορική διεύθυνση της εταιρείας ανέλαβαν έμπειρα στελέχη προερχόμενα από τις Coca Cola ΠΓΔΜ και Carrefour ΠΓΔΜ και τη διεύθυνση πωλήσεων ο Θεόδωρος Δαβερώνης με πολυετή εμπειρία στην ελληνική αγορά.

Στην εταιρεία της Σερβίας η διοίκηση της Βερόπουλος ανανέωσε το τμήμα αγορών με νέους αγοραστές και έκανε δύο σημαντικές μεταγραφές με στελέχη προερχόμενα από τη Delhaize Serbia που ανέλαβαν τη Διεύθυνση Πωλήσεων SUPER VERO και JUMBO.

Τη γενική επίβλεψη της δραστηριότητας της Βερόπουλος στα Βαλκάνια έχει αναλάβει ο Γιώργος Δέδες (πρώην Εμπορικός Διευθυντής Carrefour Μαρινόπουλος) από τον Μάρτιο του 2016 οπότε και πήρε τη θέση τουΓενικού Διευθυντή Βαλκανίων.

Η διοίκηση της ΒΕΡΟ ΑΕ που αποτελείται από τους Νίκο Βερόπουλο, Αθηνά Βεροπούλου-Μπατάγια, και Στρατή Μπατάγια είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη με αυτές τις οργανωτικές αλλαγές, διότι ήδη βλέπουν τα θετικά αποτελέσματα καθώς ο τζίρος και η κερδοφορία μετά τις αλλαγές τρέχει ανοδικά και στις δύο χώρες.

Σε ότι αφορά τις επενδύσεις για το επόμενο 6μηνο, προβλέπεται το άνοιγμα 2 νέων καταστημάτων VERO και 1 JUMBO στην ΠΓΔΜ και 1 καταστήματος JUMBO στο Βελιγράδι (το 3ο σε διάστημα 1 έτους).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Οκτώβρη ξεκίνησε μέσα από το δίκτυο των VERO & SUPER VERO η διάθεση ελληνικών προϊόντων στα ράφια των καταστημάτων ΠΓΔΜ και Σερβίας που μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν στις χώρες αυτές. Προϊόντα των γαλακτοβιομηχανιών ΟΛΥΜΠΟΣ, ΔΕΛΦΟΙ, ΝΟΥΝΟΥόπως και τα παραδοσιακά ζυμαρικά ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ είναι στη διάθεση του αγοραστικού κοινού και των 2 χωρών σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η κα Άννα Κατόγλου υπεύθυνη αγορών-εξαγωγών ελληνικών προϊόντων και PL της ΒΕΡΟ ΑΕ «υπάρχουν προϊόντα που δεν προλαβαίνουμε να γεμίζουμε τα ράφια και εξαφανίζονται» δείχνοντας την μεγάλη επιθυμία που υπάρχει στις χώρες αυτές για ποιοτικά ελληνικά προϊόντα. Μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση και των προϊόντων των GREEN COLA HELLAS και αρτοβιομηχανίας ΤΣΑΝΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ