Τα Coffee Island πάνε ...Λονδίνο

Τα Coffee Island πάνε ...Λονδίνο
Η Coffee Island ανακοινώνει το πρώτο της καφεκοπτείο στο Λονδίνο σηματοδοτώντας τη νέα επέκταση της αλυσίδας στη διεθνή αγορά.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, το νέο αυτό επιχειρηματικό βήμα αντιπροσωπεύει την υλοποίηση του οράματος μιας κατεξοχήν ελληνικής εταιρείας που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας και ανταγωνίζεται στην απαιτητική αγορά της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Υπενθυμίζεται ότι στα φετινά Allegra European Coffee Awards που πραγματοποιούνται για 9η χρονιά, η Coffee Island απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best Coffee Chain in Southern Europe (Καλύτερη αλυσίδα καφέ στην νότια Ευρώπη).

Πλέον οι φίλοι της μπορούν να επισκεφτούν το νέο καφεκοπτείο στην περιοχή Covent Garden που βρίσκεται μόλις δυο λεπτά από το Leicester Square tube station, και 5 λεπτά από το Covent Garden tube station (Upper St Martin's Ln, London WC2H 9NY).

Ειδοποιός διαφορά για την αγορά του Λονδίνου είναι το «Custom Blend» της Coffee Island. Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα δημιουργίας μοναδικού blend ανάλογα με γευστικό προφίλ της επιλογής τους. Ενώ παράλληλα στο καφεκοπτείο προσφέρεται μια διευρυμένη γκάμα specialty coffee των Microfram Projectsπου αφορούν στη διάθεση περιορισμένων ποσοτήτων specialty καφέ (limited edition).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ