Η νέα συμφωνία της Folli Follie

Η νέα συμφωνία της Folli Follie
Σε στρατηγική συμφωνία με τον Όμιλο FF Group προχώρησε η CLOUDBIZ, κορυφαίο marketing technology agency, με στόχο την περαιτέρω επέκτασή της σε αγορές του εξωτερικού.

Η συγκεκριμένη συνεργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αποτελεί το κινητήριο όχημα για τη δυναμική είσοδο και επέκταση σε νέες διεθνείς αγορές, στις οποίες ο Όμιλος FF Group διαθέτει σημαντική παρουσία. Παράλληλα, μέσω της συνεργασίας αυτής, η CLOUDBIZ εισέρχεται δυναμικά στον τομέα του e-commerce – έναν τομέα που αναπτύσσεται διαρκώς – με περισσότερες και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τις εταιρείες. Στόχος της CLOUDBIZ τα επόμενα πέντε χρόνια είναι να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες marketing technology διεθνώς, παρέχοντας ολοκληρωμένες omni – channel λύσεις στο λιανεμπόριο και προσφέροντας μία ενοποιημένη εμπειρία καταναλωτή τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ειδικότερα, μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η CLOUDBIZ στις αρχές του 2017 θα έχει φυσική παρουσία με εξειδικευμένο προσωπικό στις αγορές του Λονδίνου και του Χονγκ Κονγκ, δύο αγορές που διαθέτουν και παρουσιάζουν μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στον τομέα του digital retail marketing.

Μέσω της στρατηγικής συμφωνίας θα χρηματοδοτηθεί ένα πενταετές business plan, με επενδύσεις ύψους 1,5 εκατ. ευρώ την επόμενη διετία, ενώ παράλληλα ο Όμιλος FF Group θα συμμετέχει στη μετοχική σύνθεση της CLOUDBIZ.

Ο CEO της CLOUDBIZ, κ. Ευάγγελος Καραλής δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με τον όμιλο FF Group είναι ένα σημείο-σταθμός για την CLOUDBIZ, καθώς επιτρέπει την περαιτέρω ενδυνάμωση των δραστηριοτήτων μας και την υλοποίηση του business plan μας για δυναμική επέκταση σε διεθνείς αγορές. Μέσω αυτής της πολύ σημαντικής συνεργασίας, από το 2017 θα αποκτήσουμε παρουσία στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης και της Ασίας, αναπτύσσοντας ουσιαστικά την εξωστρέφειά μας με έναν στρατηγικό συνεργάτη, όπως ο Όμιλος FF Group.»

Η CLOUDBIZ

H CLOUDBIZ, ιδρύθηκε το 2004 και έχει την κύρια έδρα της στην Αθήνα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επιτυχώς σε 8 χώρες και το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από 40+ εργαζομένους υψηλής ειδίκευσης και τεχνογνωσίας. Με πελατοκεντρική προσέγγιση, η CLOUDBIZ υλοποιεί έργα επιβράβευσης πιστών πελατών, παρέχει καινοτόμες και αποτελεσματικές υπηρεσίες loyalty management, συμβάλλοντας δυναμικά στην ανοδική πορεία των πωλήσεων και στη διατήρηση του πελατολογίου των εταιρειών που συνεργάζεται.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε το http://www.cloudbiz.eu/

Ο Όμιλο FF Group

O Όμιλος FF Group δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες. Ο Όμιλος σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε παγκόσμιο επίπεδο ιδιόκτητες μάρκες, την Folli Follie και την Links of London. Διατηρεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά, αλλά και στην αγορά των Βαλκανίων. Τα attica πολυκαταστήματα και τα Factory Outlet αποτελούν τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα κανάλια διανομής και σημεία λιανικής πώλησης του Ομίλου στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Όμιλος FF Group έχει ξεκινήσει τη στρατηγική ανάπτυξη των δικών του multi brand concept stores, Collective και Kix.

Μάρκες όπως Ermenegildo Zegna, UGG Australia, Juicy Couture, Ted Baker, Vilebrequin, Guess Jeans, Scotch & Soda, Calvin Klein Jeans, Nike, Converse, Franklin & Marshall, G-Star RAW, Samsonite και Technogym, ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, ενώ ο Όμιλος διαθέτει την αποκλειστική διανομή της Juicy Couture σε όλη την Ηπειρωτική Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Κύπρο. Η δραστηριοποίηση του Ομίλου FF Group στον κλάδο Beauty & Cosmetics είναι σημαντική και αφορά στην αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα των παγκοσμίου φήμης μαρκών ομορφιάς και περιποίησης της COTY (Gucci, Boss, Escada κ.ά) και της BPI (Dolce&Gabbana Make up, Skincare & Fragrances), καθώς και των προϊόντων Shiseido για Ελλάδα και Κύπρο. Στις αρχές του 2016, ο Όμιλος επιτυγχάνει την είσοδο στο κανάλι καλλυντικών ευρείας διανομής, μέσω της αποκλειστικής εκπροσώπησης και διανομής των προϊόντων μακιγιάζ Max Factor στην ελληνική αγορά. Επιπλέον, ο Όμιλος διαθέτει στην ελληνική αγορά διεθνώς γνωστές μάρκες καλλυντικών όπως: Molton Brown, Annick Goutal κ.α., στην beauty & lifestyle boutique, Heaven on Earth.

Ο Όμιλος διατηρεί συμμετοχή στον τομέα της ταξιδιωτικής λιανικής μέσω της στρατηγικής συμμαχίας και της συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της ελβετικής Dufry AG, η οποία εξαγόρασε τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών.

Ο Όμιλος FF Group δημιουργεί μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο και διαθέτει εδραιωμένη παρουσία με πάνω από 980 σημεία πώλησης και απασχολεί περίπου 5.000 άτομα ανά τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ