Η Celestino πάει Κύπρο

Η Celestino πάει Κύπρο
Η Ελληνική εταιρεία γυναικείας μόδας Celestino, επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της, με τρία νέα καταστήματα στην Κύπρο.

Τα νέα καταστήματα ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό την 4η εβδομάδα του Νοεμβρίου, 2016, και ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το κοινό της Κύπρου που ήδη έχει δείξει την αγάπη του προς την εταιρεία που τους προσφέρει τις τελευταίες τάσεις στις καλύτερες τιμές στο πλαίσιο μιας πολύ σημαντική συνεργασίας της Celestino με το Ermes Group, το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο του retail και των εμπορικών από το 1974.

Σε συνεργασία με τη Celestino, θα ανοίξουν τρία νέα καταστήματα στα 3 εμπορικά του ομίλου στην Κύπρο. Στις 21 Νοεμβρίου 2016, θα ανοίξει το κατάστημα στο Debenhams Zenon, στις 22 Νοεμβρίου 2016, στα Uber Stores στο Mall of Engomi και στις 23 Νοεμβρίου 2016 το κατάστημα στο Debenhams Apollon.

Ο κ. Ηλίας Σεφερλής, CEO της εταιρείας Celestino, δήλωσε «Είμαι πολύ περήφανος για όλη την ομάδα και γι’ αυτό το νέο άνοιγμα που κάνουμε στην αγορά της Κύπρου.

Αν και έχουμε αρχίσει να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διαδικτυακή μας παρουσία για να συμβαδίζουμε με τις απαιτήσεις της αγοράς και τις προτιμήσεις του κόσμου, εξακολουθούμε να πιστεύουμε στα φυσικά καταστήματα. Άλλωστε, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο να έχει την επαφή με το ρούχο».

Η Celestino είναι μία 100% Ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης από το 1974. Σήμερα διαθέτει περισσότερα από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό και μία πολύ ισχυρή διαδικτυακή παρουσία,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ