Η ολλανδική αλυσίδα Hunkemöller επεκτείνεται στην Ελλάδα

Η ολλανδική αλυσίδα Hunkemöller επεκτείνεται στην Ελλάδα
Η Μάλλιαρης ΑΕ άνοιξε μέσα στον Οκτώβριο το δεύτερο κατάστημα Hunkemöller στην ελληνική αγορά- το πρώτο άνοιξε πριν από ένα χρόνο στην Πάτρα και αγαπήθηκε αμέσως από το πιο απαιτητικό καταναλωτικό κοινό, τις γυναίκες.

H ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΑΕ εκτός από το Master Franchise της Ολλανδικής Hunkemöller διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα Master Franchise στην Ελλάδα της Αμερικάνικης Claire's.

Mε πολυετή εμπειρία στο χώρο του Franchise η ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΑΕ έχει δημιουργήσει το αναπτυξιακό της πλάνο προσβλέποντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά και σε σημαντικές εμπορικά ελληνικές πόλεις.

Το νέο κατάστημα Hunkemöller βρίσκεται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρίαHunkemöller

Έχει παρουσία σε 17 χώρες με περισσότερα από 700 καταστήματα παγκοσμίως.

Η Hunkemöller προσφέρει πλούσια ποικιλία από fashion & basics εσώρουχα σε ανταγωνιστικές τιμές. To νέο concept καταστημάτων εσωρούχων της Ολλανδικής εταιρίας στην Ελλάδα το εισήγαγε η εταιρία «Μάλλιαρης Ανώνυμη Εισαγωγική και Εξαγωγική Εταιρεία», η οποία διαθέτει και τα αποκλειστικό δικαίωμα Master Franchise στην Ελλάδα της Αμερικάνικης Claire’s.

Το στρατηγικό αναπτυξιακό πλάνο της εταιρίας περιλαμβάνει επέκταση του δικτύου καταστημάτων με το άνοιγμα και άλλων καταστημάτων εσωρούχων Hunkemöller και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ