Η Creta Farms «πάει» Ρουμανία

Η Creta Farms «πάει» Ρουμανία
H Creta Farms ΑΒΕΕ μπαίνει στην αγορά της Ρουμανίας, με το μοντέλο «Licensing & Supply».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Ρουμανία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία της νοτιοανατολικής Ευρώπης με την αγορά αλλαντικών να ανέρχεται σε 1,5 δισ. ευρώ ετησίως - τριπλάσια αυτής της Ελλάδος.

Στηριζόμενη σ' αυτά τα μεγέθη, η Creta Farms προχώρησε σε ενδελεχείς έρευνες και μελέτες, που διήρκησαν 16 μήνες, με εξαιρετικά αποτελέσματα ευρείας αποδοχής, τόσο του concept, όσο και των προϊόντων «ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ».

Ως αποτέλεσμα, αποφασίστηκε η είσοδος των προϊόντων της, από τα μέσα Ιανουαρίου 2017, τόσο στα ράφια των super markets (οργανωμένο λιανεμπόριο), όσο και στα κανάλια της χονδρικής και της αυθόρμητης αγοράς, μέσω στρατηγικής συμφωνίας με τοπικό συνεργάτη.

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι «έχει βέβαιες ενδείξεις για μία γρήγορη διείσδυση των πατενταρισμένων προϊόντων με ελαιόλαδο, τα οποία αποτελούν αδιαμφισβήτητα μία διαφοροποιημένη επιλογή».

«Η δραστηριοποίησή μας δεν περιορίζεται μόνο στον κλάδο των αλλαντικών, αλλά επεκτείνεται σε προϊοντικούς πυλώνες, όπως τυροκομικά, έτοιμα γεύματα, οι οποίοι εξελίσσουν την εταιρεία από μία αλλαντοβιομηχανία σε μία εταιρεία τροφίμων» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ