Οι νέες διεθνείς συνεργασίες της ΜΕΒΓΑΛ

Οι νέες διεθνείς συνεργασίες της ΜΕΒΓΑΛ
Νέες συνεργασίες αλλά και ολοκληρωμένες προϊοντικές προτάσεις συνέθεσαν την συμμετοχή της ΜΕΒΓΑΛ στη διεθνή έκθεση τροφίμων SIAL 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις, τόσο με εκπροσώπους μεγάλων εμπορικών οίκων όσο και του λιανεμπορίου και τέθηκαν οι βάσεις για επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρείας κυρίως σε χώρες της Μ. Ανατολής, σε Ισραήλ, Benelux και Ρουμανία, αλλά και διεύρυνση της παρουσίας της σε Αμερική και Αυστραλία. Παράλληλα, επισφραγίστηκε η συνεργασία που έχει ξεκινήσει στην Κορέα, όπου εδώ και λίγους μήνες εξάγεται αυθεντικό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ.

Η εταιρεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρουσίασε στο διεθνές κοινό πρωτότυπες ιδέες, στις κατηγορίες γιαούρτης και τυροκομικών, που ανταποκρίνονται απόλυτα στις τελευταίες τάσεις για μια ισορροπημένη διατροφή με νόστιμα και υγιεινά προϊόντα προστιθέμενης αξίας.

Οι εξαγωγές τις ΜΕΒΓΑΛ ξεκίνησαν σταδιακά το 1985 και σήμερα αποτελούν το 35% του συνολικού κύκλου εργασιών της, ενώ σύμφωνα με τους στόχους που έχουν τεθεί αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά τα επόμενα χρόνια. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι τοποθετημένα στα ράφια των πιο φημισμένων αλυσίδων σούπερ μάρκετ σε 32 χώρες και επιδιώκεται διαρκής ενίσχυση της διεθνούς της παρουσίας με ποιοτικά προϊόντα, που συνδυάζουν την παράδοση και την καινοτομία.

Η ΜΕΒΓΑΛ (Μακεδονική Βιομηχανία Γάλακτος) είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της παραγωγής του αγελαδινού γάλακτος, στη Μακεδονία, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει σταθερά πρώτη ύλη από 1.000 φάρμες της ευρύτερης περιοχής. Απασχολεί περίπου 700 εργαζόμενους, διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερα από 26.000 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και σε 32 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι πιστοποιημένη για την ποιότητα της πρώτης ύλης, τη γνησιότητα των προϊόντων της και την υγιεινή των παραγωγικών της διαδικασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ