Οι επιχειρήσεις που κέρδισαν στην τελετή «Στέλιος Χατζηιωάννου»

Οι επιχειρήσεις που κέρδισαν στην τελετή «Στέλιος Χατζηιωάννου»
Μεγάλος νικητής των βραβείων Στέλιος Χατζηιωάννου- Επιχειρηματικό ξεκίνημα της χρονιάς για το 2016 ήταν η εταιρεία Sun of a Beach, η οποία έλαβε το ποσό των €30.000.

Η εταιρεία ήταν μια από τις 3 επικρατέστερες εταιρείες για το Βραβείο το 2015 και εξειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία του βασικότερου καλοκαιρινού αξεσουάρ, της πετσέτας θαλάσσης ενώ ταυτόχρονα προωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο το «made in Greece» και το Ελληνικό καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό και πρωτότυπο όνομα και ένα προϊόν καινοτόμο, υψηλής ποιότητας που εστιάζει σε πολύ δημιουργικά prints και ιδιαίτερα υφάσματα.

Ο στόχος της Εταιρείας είναι να αποκτήσει ένα πολύ δυνατό διεθνές δίκτυο χονδρικής πώλησης και μία επικοινωνιακή πολιτική που θα προωθεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Sun of a Beach: ένα beachwear brand, «born and bread» στη χώρα που είναι συνώνυμη με το καλοκαίρι, την Ελλάδα.

Το συνολικό ποσό των €70.000 δόθηκε σε επτά ακόμα εταιρείες που ανακηρύχθηκαν νικήτριες, ανάμεσα σε συνολικά 67 συμμετοχές. Πρόκειται για τις Εταιρείες:

  • Agnotis, Jacko Carasso, εταιρεία που ειδικεύεται στην πώληση βρεφικής πάνας, μέσω διαδικτύου.
  • Apifon, Κωνσταντίνος Στρουμπάκης, εταιρεία που παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες mobile (sms messaging) και mobile applications.
  • Glowbox, Αικατερίνη Λυμπέρη, beauty e-shop όπου τα μέλη του λαμβάνουν και αξιολογούν προϊόντα ομορφιάς, κερδίζουν “GLOWpoints” που εξαργυρώνουν στο e-shop της εταιρείας.
  • Isostevia, Αντώνιος Παναγώτας, εταιρεία παραγωγής και διάθεσης 100% φυσικών προϊόντων στέβιας
  • Mermix, Χρήστος Σταμάτης, εταιρεία με υπηρεσίες ανταλλαγής αγροτικών μηχανημάτων.
  • Finest Roots, Μάνος & Νικόλας Σμυρλάκης, ποτοποιία με παραδοσιακά λικέρ.
  • Sleed, Στυλιανός Ηλιάκης & Ευάγγελος Κοτσώνης, εταιρεία παροχής καινοτόμων υπηρεσιών e-business και digital marketing.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ