«Λουκέτο» στο εργοστάσιο της PepsiCo - HBH

«Λουκέτο» στο εργοστάσιο της PepsiCo - HBH
Τη διακοπή της λειτουργίας του εργοστασίου της στα Οινόφυτα ανακοίνωσε η PepsiCo - HBH, προχωρώντας παράλληλα, σε πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Pepsico για την Κεντρική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, Christophe Guille, η απόφαση για το «λουκέτο» ελήφθη στο πλαίσιο διασφάλισης της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας.

«Πρόκειται για μια δύσκολη, αλλά αναγκαία απόφαση για την εταιρεία, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις απαιτητικές προκλήσεις της αγοράς» πρόσθεσε ο κ. Guille.

O ίδιος δεσμεύτηκε να υποστηρίξει τους εργαζόμενους του εργοστασίου στην «ομαλή μετάβαση στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα», ενώ γνωστοποίησε ότι οι περισσότεροι θα τοποθετηθούν είτε σε συνεργαζόμενες εταιρείες, είτε στην ίδια την PepsiCo.

Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου για όσους εργαζομένους επηρεάζεται η θέση εργασίας από τις παραπάνω αλλαγές.

«Καμία άλλη δραστηριότητα της PepsiCo στην Ελλάδα δεν επηρεάζεται από τις σημερινές αλλαγές στον κλάδο των αναψυκτικών» διαβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας.

πηγή: naftemporiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ