Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών επεκτείνεται στο εξωτερικό

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών επεκτείνεται στο εξωτερικό
Τη νέα υπερσύγχρονη κλινική Μedsana – Genesis Athens παρουσίασαν στο Βουκουρέστι ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ΙΑΤΡ και η ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών.


Η νέα κλινική αποτελεί σύμπραξη της Medsana, θυγατρικής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στη Ρουμανία, και της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών. Με τη νέα αυτή κοινοπραξία, σηματοδοτείται μία νέα εποχή στην παροχή γυναικολογικών & IVF υπηρεσιών υγείας στη Ρουμανία, ενώ παράλληλα ενισχύεται περαιτέρω η παρουσία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στην τοπική αγορά, όπου λειτουργεί ήδη 3 Medsana Medical Centers στο Βουκουρέστι και στο Πλοέστι.

Θα περιλαμβάνει δύο κλινικές που θα παρέχουν όλο το φάσμα ιατρικών υπηρεσιών σχετικά με γυναικολογικά θέματα και υπηρεσίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Τα εγκαίνια της νέας κλινικής Μedsana – Genesis Athens πραγματοποιήθηκαν από το πρώτο παιδί που γεννήθηκε το 1998 με εξωσωματική γονιμοποίηση στον ιδιωτικό τομέα υγείας της Ρουμανίας από τη συνεργασία του Medsana με τον Δρ. Κωνσταντίνο Πάντο. Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της επιστημονικής κοινότητας της Ρουμανίας,οι οποίοι υπογράμμισαν τη σημασία της νέας αυτής επένδυσης αλλά και το γεγονός ότι το Medsana – Genesis Athens ανοίγει μία νέα σελίδα στις ιατρικές υπηρεσίες της χώρας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Δήμαρχος του Βουκουρεστίου Γκαμπριέλα Φιρέα, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Ρουμανία κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, ο κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Επιτροπής Ιατρικού Τουρισμού Ελλάδας, καθώς και ο πρώην Υπουργός Υγείας της Ρουμανίας κ. Nicolae Banicioiu.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ