Πάνω από 500 εκατ. στην ελληνική αγορά έχει ρίξει η Δέλτα

Πάνω από 500 εκατ. στην ελληνική αγορά έχει ρίξει η Δέλτα
Από το 2010 έχει δαπανήσει πάνω από 500.000.000 ευρώ για την αγορά ελληνικού γάλακτος, ενώ συνεργάζεται με περίπου 1800 κτηνοτρόφους.


Αυτοί οι 1.800 παραγωγοί με τον μόχθο και τη προσπάθειά τους μαζί με όλους τους ανθρώπους της ΔΕΛΤΑ φροντίζουν κάθε μέρα για να απολαμβάνουμε μια από τα πιο θρεπτικές τροφές, το ελληνικό φρέσκο γάλα.

Στέκεται έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες παραγωγούς στηρίζοντάς τους, προκειμένου να αναπτύξουν οι ίδιοι τις υποδομές τους και να υιοθετήσουν νέες τεχνολογίες, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα την ελληνική ύπαιθρο, την ελληνική πρωτογενή παραγωγή και γενικότερα την ελληνική οικονομία.

Σχέδιο Δράσης ΓΑΙΑ

Αξιοσημείωτο είναι το πρωτοποριακό ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΑΙΑ, μια πρωτοβουλία της ΔΕΛΤΑ για την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, μέσα από την συνεργασία με Πανεπιστημιακά και άλλα Ιδρύματα, τη διεξαγωγή ερευνητικών προγραμμάτων, την παροχή τεχνικής υποστήριξης, αλλά κυρίως εκπαίδευσης προς τους κτηνοτρόφους και κάθε ενδιαφερόμενο.

Επί πλέον, η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί δράσεις στήριξης της γαλακτοπαραγωγού κτηνοτροφίας, όπως το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας καθώς και εκπαιδεύσεις σχετικά με νέες καλλιέργειες που μπορούν να εφαρμοστούν στη χώρα μας, που φέρνουν νέες δυνατότητες και προοπτικές στον ελληνικό αγροτικό τομέα.

Εταιρεία που ηγείται στον τομέα των γαλακτοκομικών, η ΔΕΛΤΑ επενδύει συστηματικά και σημαντικά ποσά, ώστε να διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων που παράγει, καθώς και την ποιότητα των πρώτων υλών που προμηθεύεται, εφαρμόζοντας ιδιαίτερα αυστηρές διαδικασίες παραγωγής και συνεχείς ελέγχους, προτού τα προϊόντα της φθάσουν στην αγορά.

Μέσα από τα χρόνια της ιστορίας της η ΔΕΛΤΑ, αφουγκραζόμενη πάντοτε τις ανάγκες του έλληνα καταναλωτή, αναπτύσσει προϊόντα καινοτόμα , υψηλής διατροφικής αξίας που στηρίζουν κάθε ηλικία, αλλά και πρωτοποριακά προϊόντα που αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα της εκάστοτε αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ