Ποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ ανοίγει νέα καταστήματα στην Ελλάδα

Ποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ ανοίγει νέα καταστήματα στην Ελλάδα
Με διψήφιο αριθμό τρέχουν οι πωλήσεις της βορειοαελλαδίτης αλυσίδας σουπερμάρκετ Μασούτης στο οκτάμηνο της τρέχουσας χρήσης συνεχίζοντας την ικανοποιητική πορεία που καταγράφει από την αρχή τους έτους, σε μία αγορά που υποχωρεί.


Παράλληλα η διοίκηση της Μασούτης τρέχει το επενδυτικό της πλάνο ύψους 20 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνει το άνοιγμα επιπλέον οκτώ καταστημάτων αλλά και εκτεταμένες ανακαινίσεις, οι οποίες δεν σταμάτησαν ούτε κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Παράλληλα η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα προχωρά στη δημιουργία νέων καταστημάτων, ακόμη ενός στη Θάσο και από ένα σε Εύβοια, Λάρισα και Αγρίνιο, αλλά και δύο καταστημάτων χονδρικής, ένα στο Βόλο και ένα στο Αγρίνιο.

Προ ημερών η αλυσίδα άνοιξε το τέταρτο κατάστημα λιανικής στην Αλεξανδρούπολη, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 146.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό εμπορικό σημείο της πόλης, διαθέτει 500 τ.μ. χώρο πώλησης σε 2 επίπεδα, 3 ταμεία και απασχολεί 19 άτομα προσωπικό.

Να σημειωθεί ότι η αλυσίδα κατάφερε αποσπά συνεχώς μερίδια αγοράς αφού κατά την τελευταία πενταετία, όταν η αγορά έχασε 18%, η συγκεκριμένη εταιρεία πρόσθεσε στα ποσοστά της επιπλέον 22%.

Σήμερα, το μερίδιο της Μασούτης, πανελλαδικά βρίσκεται κοντά στο 12%, ενώ στη βόρεια Ελλάδα είναι ο αδιαμφισβήτητος leader με μερίδιο 34%.

πηγή: bankingnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ