Πόσο θα σας κοστίσει να ανοίξετε το δικό σας επώνυμο καφέ

Πόσο θα σας κοστίσει να ανοίξετε το δικό σας επώνυμο καφέ
Τα Coffeeway λειτουργούν από το 1994 και δραστηριοποιούνται στο χώρο του καφέ και της εστιάσης. Συγκεκριμένα τα καταστήματα Coffeeway ασχολούνται με την επεξεργασία και εμπορία καφέ, την εμπορία συναφών προϊόντων καθώς και την ανάπτυξη δικτύων λιανικής πώλησης.

Το 2006 η Coffee Connection Α.Β.Ε.Ε. διακρίθηκε στο Europe’s 500, την ετήσια κατάταξη των πιο επιτυχημένων και γρήγορα αναπτυσσόμενων εταιρειών της Ευρώπης. Κατατάχθηκε ως η 13η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία στην Ελλάδα, μεταξύ των 19 που συμπεριελήφθησαν στον κατάλογο Europe’s 500.

Το 2010 η Coffee Connection αξιολογήθηκε από την ICAP και εντάχθηκε στις «Strongest Companies in Greece» ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα.Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001: 2015.

Η αλυσίδα Coffeeway εισάγει στην Ελλάδαποικιλίες καφέ από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές του κόσμου, δημιουργεί αρωματικούς καφέδες φίλτρου και νέα ξεχωριστά χαρμάνια.

Η εταιρία διαθλέτει μονάδα παραγωγής αρωματικού καφέ στην Παιανία, και προχωράει συχνά σε επενδύσεις.

Η συνεργασία με τα Coffeeway έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Μεγάλη ποικιλία σε καφέ, τσάι και σοκολάτα, αλλά και σε όλα τα σχετικά σκεύη για την παρασκευή και το σερβίρισμα ροφημάτων.
  • Πλήθος διακρίσεων και βραβεύσεων: “Rising Star – 2002”, “Superbrands – 2005”, “500 επιτυχημένες επιχειρήσεις της Ευρώπης – 2006”, “Ισχυρότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα – 2010”.
  • Σύστημα λειτουργίας, πιστοποιημένο κατά ISO 9001.
  • Αξιολόγηση καταστήματος.
  • Δυνατότητα εύρεσης καταστήματος.
  • Δυνατότητα παράδοσης «με το κλειδί στο χέρι».
  • Συστηματική αρχική και συνεχής εκπαίδευση, από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.
  • Υποστήριξη marketing για τις εποχιακές και τοπικές προωθητικές ενέργειες.

Σε κάθε κατάστημα Coffeeway ο πελάτης μπορεί να βρει όλα τα είδη καφέ ελληνικό καφέ, καφέ Φίλτρου, στιγμιαίο καφέ, καφέ Espresso, αρωματικούς καφέδες και τσάι.

Για το franshize χρειάζεσται ένα χώρο από35 τ.μ. και πάνω. Η Αρχική επένδυση θα σας κοστίσει περίπου40.000 ευρώ, τα entry fees μαζί με την κατάλληλη εκπαίδευση θα σας κοστίσει15,000 Ευρώ, και η εταιρία ζητά το3% επί των πωλήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ