Η αλυσίδα ηλεκτρικών που επεκτείνεται- Το σχέδιο

Η αλυσίδα ηλεκτρικών που επεκτείνεται- Το σχέδιο
Το νέο κατάστημα Κωτσόβολος, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ανοίγει επίσημα την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και σε συνεργασία με τη Samsung Electronics Hellas, προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει την τεχνολογία με πρωτοποριακά activations και πλούσια δώρα.

Το νέο κατάστημα στη γωνία των οδών Σταδίου 34 και Κοραή 1,έχει εμβαδόν 1250 τ.μ. και μεταξύ άλλων προσφέρει μία σειρά από υπηρεσίες, όπως είναι η παράδοση την ίδια ημέρα για όσους πελάτες παραγγείλουν κάποιο προϊόν που δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα.

Το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας βασίζεται στην αύξηση του ανθρωπίνου δυναμικού της, καθώς για την περίοδο του 2015/16 προστέθηκαν 238 νέες θέσεις εργασίας, με το σύνολο των εργαζομένων της Κωτσόβολος να έχει φτάσει σήμερα τα 2.169 άτομα.

Η εταιρεία

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 93 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.kotsovolos.gr/site/, ενώ απασχολεί πάνω από 2.000 εργαζόμενους.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Το τρέχον οικονομικό έτος, η Κωτσόβολος υλοποιεί ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 8,5 εκατ. ευρώ (από 5 εκατ. ευρώ το οικονομικό έτος 2015/2016), συνεχίζοντας την ενίσχυση του δικτύου καταστημάτων της. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Αθανασόπουλος, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο κατάστημα της αλυσίδας στη λεωφόρο Μεσογείων στην περιοχή κοντά στο Νομισματοκοπείο καθώς και το δεύτερο κατάστημα Κωτσόβολος στην Πάτρα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Κωτσόβολος έχει δημιουργήσει 8 νέα καταστήματα (Περιστέρι, Ελευσίνα, Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Άρτα, Μουδανιά Χαλκιδικής, Αίγιο και Σταδίου) συν τα δύο στη Μεσογείων και στην Πάτρα, ενώ επιπλέον έχουν γίνει ριζικές ανακαινίσεις σε 9 μεγάλα καταστήματα (Αμπελόκηποι, Ηλιούπολη, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Νέα Ερυθραία, Ηράκλειο Κρήτης, Βόλος, Χανιά και Ψυχικό) και σε συνολικά 31 καταστήματα. Όπως ανέφερε ο κ. Αθανασόπουλος, το πλάνο της εταιρείας δίνει τόσο έμφαση σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης όπως αυτά στη Σταδίου και στη Θεσσαλονίκη όσο και στην περιφέρεια της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ