Το deal στο χώρο της τεχνολογίας- Ποιοι δίνουν τα χέρια

Το deal στο χώρο της τεχνολογίας- Ποιοι δίνουν τα χέρια
Στη Photokina 2016, στην Κολωνία της Γερμανίας, η Sony ανακοίνωσε, σήμερα, μία συνεργασία με την Profoto, με σκοπό να παρέχει σε οραματιστές φωτογράφους μία πλατφόρμα για να πραγματοποιήσουν τα δημιουργικά και φιλόδοξα όνειρά τους.

Η συνεργασία αυτή αφήνει περιθώριο για βελτιστοποίηση της συμβατότητας μεταξύ των φλας και των εργαλείων μορφοποίησης φωτισμού της Profoto και των εναλλάξιμων φωτογραφικών φακών της Sony (ILC). H Sony αδειοδότησε τις τεχνικές προδιαγραφές τριών από τα ILC μοντέλα της στην Profoto, επιτρέποντας την ανάπτυξη προϊόντος, ώστε να παρέχει μια πλούσια εμπειρία διάθλασης φωτός για τους χρήστες φωτογραφικών μηχανών α της Sony.

Ο κ. Yosuke. Aoki, Επικεφαλής Paneuropean Product Marketing, Digital Imaging και Αντιπρόεδος της Sony Europe Ltd. σχολιάζει: «Το πάθος να παρέχουμε τη δυνατότητα για τη δημιουργία υπέροχων φωτογραφιών, είναι αυτό που μοιραζόμαστε με την Profoto και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι χρήστες των α φωτογραφικών μηχανών της Sony θα μπορούν να διευρύνουν τις φωτογραφικές τους δυνατότητες»

Tο πρώτο προϊόν από τη γκάμα της Profoto που επωφελήθηκε από τη συνεργασία είναι το Profoto Air TTL-S, το οποίο συνδέει ασύρματα ένα φλας Profoto Air TTL με επιλεγμένες φωτογραφικές μηχανέςi Sony της σειράς α. Το Αir Remote TTL-S είναι ένας μικρός, ασύρματος πομπός ραδιοσημάτων που ενσωματώνεται στο hotshoe της φωτογραφικής μηχανής Sony. Το τηλεχειριστήριο επιτρέπει τη μέτρηση TTL με οποιοδήποτε Profoto Air TTL φλας. Σε TTL λειτουργία, ο χρήστης απλά εστιάζει και φωτογραφίζει, και το Air Remote TTL-S θα επικοινωνήσει με το φλας, προσφέροντας αυτόματα ένα τέλειο αποτέλεσμα. Το Air Remote TTL-S, έχει ακόμη μια πατέντα σε αναμονή έκδοσης, την τεχνολογία Profoto Υψηλή Ταχύτητα Συγχρονισμού (Profoto High-speed Sync) – που το καθιστά πιο γρήγορο, πιο ισχυρό και πιο συνεπές από κάθε άλλη HSS λύση στην αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ