Η ελληνική εταιρία που ξεχώρησε ανάμεσα σε 33.000 επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη

Η ελληνική εταιρία που ξεχώρησε ανάμεσα σε 33.000 επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη
Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ξεχώρισε ανάμεσα σε 33.000 επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη και αναδείχθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά «National Champion» στο θεσμό των European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM στην κατηγορία «The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m.», περνώντας στη 2η φάση του διαγωνισμού.

Για ακόμη μία φορά η ΒΙΚΟΣ Α.Ε αναγνωρίζεται για την επιχειρηματική της δράση και το στιβαρό στρατηγικό πλάνο της, που χαρακτηρίζεται πάντα από συνέπεια και ηθικές αξίες. Η διάκριση αφορά τις επιχειρήσεις, οι οποίες πέτυχαν υψηλά οικονομικά μεγέθη, διατήρησαν σταθερή αναπτυξιακή πορεία, ακολούθησαν καινοτόμες στρατηγικές και επέδειξαν ηθικές πρακτικές, σε ένα διαρκώς εναλλασσόμενο οικονομικό περιβάλλον. Παράλληλα θέτει τις βάσεις για μία μεγαλύτερη αναγνώριση ανάμεσα στους άριστους της Ευρώπης, διεκδικώντας για δεύτερη χρονιά τον τιμητικό τίτλο Ruband’Honneur, ανάμεσα στις 100 καλύτερες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά «Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για τη σπουδαία διάκριση «National Champion», που πετύχαμε για πέμπτη συνεχή χρονιά στον καταξιωμένο θεσμό των European Business Awards. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. συνεχίζει να διακρίνεται και να ξεχωρίζει για την πετυχημένη επιχειρηματική της δράση, την δυναμική παρουσία της και την αναπτυξιακή της πορεία, παρά τις συνθήκες οικονομικής δυσπραγίας. Η αναγνώριση μας σε ευρωπαϊκό αλλά και εθνικό επίπεδο μας γεμίζει δύναμη και θεμελιώνει το όραμα μας».

Η επιλογή των National Champions πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την κριτική επιτροπή των European Business Awards, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένα στελέχη του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης .Φέτος έλαβαν μέρος περισσότερες από 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες της Ευρώπης και μόνο οι 636 αναδείχτηκαν National Champions περνώντας στη 2η φάση του διαγωνισμού. Οι 38 ελληνικές εταιρείες που κατάφεραν να αναδειχτούν National Champion, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και στις 10 κατηγορίες του διαγωνισμού, γεγονός που αποδεικνύει, σύμφωνα με την ανακοίνωση, πως η ελληνική επιχειρηματικότητα λειτουργεί με στοιχεία υψηλής επιχειρηματικής ποιότητας σε όλους τους τομείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ