Ποια εταιρία τηλεπικοινωνιών ετοιμάζει επενδυτικό πλάνο 500 εκατ.

Ποια εταιρία τηλεπικοινωνιών ετοιμάζει επενδυτικό πλάνο 500 εκατ.
Την ανανέωση των δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών ζητεί ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone, Xάρης Μπρουμίδης.


Όπως επισημαίνει σε άρθρο του στο αθηναϊκό - μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, η Ελλάδα απαιτεί ένα νέο δίκτυο, το οποίο θα μπορεί να «σηκώσει» το βάρος της νέας επανάστασης στην ψηφιακή οικονομία τα επόμενα χρόνια.

Ειδική μνεία κάνει και στην ανάγκη δημιουργίας ενός νέου ρυθμιστικού πλαισίου, το οποίο θα στηρίζει μία αγορά με διαφορετικούς παρόχους και θα παρέχει δίκαιη πρόσβαση σε υποδομές και ισότιμη μεταχείριση.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μπρουμίδης επισημαίνει ότι η Vodafone ξεκινάει την υλοποίηση ενός επενδυτικού σχεδίου, αξίας 500 εκατ. ευρώ, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2020, το οποίο φιλοδοξεί να ευθυγραμμίσει την Ελλάδα με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Το επενδυτικό πρόγραμμα θα δώσει έμφαση στα δίκτυα νέας γενιάς κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, στη σύνδεση των επιχειρήσεων με οπτικές ίνες, στην ανανέωση των καταστημάτων, στην ανάπτυξη υπηρεσιών τηλεόρασης και στην αναβάθμιση προϊόντων και υπηρεσιών.

«Με στρατηγικές επενδύσεις, ξεκάθαρη στρατηγική, ανταγωνιστικές τιμές και νέες τεχνολογίες, η Vodafone δείχνει τον δρόμο για την ελληνική οικονομία, προς την κοινωνία των Gigabit» καταλήγει ο επικεφαλής της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ