Έρχεται το πρώτο 6αστερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Έρχεται το πρώτο 6αστερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα
Το πρώτο εξάστερο ξενοδοχείο της χώρας, δυναμικότητας 1.000 κλινών, βρίσκεται ήδη στα σκαριά και θα κατασκευαστεί στη Ρόδο.


Η επένδυση θα πραγματοποιηθεί σε έκταση 95 στρεμμάτων ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2018, ενώ το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα περιλαμβάνει 6 εστιατόρια, 9 μπαρ, conference center, fitnesscenter spa, εσωτερική πισίνα, playrooms, private cinema, private club και kids club.

Επιπλέον εντός του συγκροτήματος θα υπάρχει recreation area, water park, γήπεδα τένις, μπάσκετ, mini golf, γήπεδα 5Χ5 και πολλά άλλα.
Όσον αφορά την Αθήνα, στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει την λειτουργία του το πεντάστερο ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens στην οδό Μητροπόλεως και συγκεκριμένα στο κτήριο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών που στέγαζε το υπουργείο Παιδείας. Το ακίνητο εκμισθώθηκε για 35 χρόνια με δυνατότητα επέκτασης άλλα 15 χρόνια σε εταιρεία που συμμετέχουν ο ξενοδοχειακός όμιλος Ηλέκτρα και η εταιρεία που εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο Athens Gate. Η δυναμικότητα του ξενοδοχείου 5 αστέρων θα φθάσει σε 223 δωμάτια ενώ μεταξύ άλλων θα διαθέτει πισίνα, εστιατόριο, κέντρο ευεξίας και συνεδριακό χώρο.

Η επόμενη μεγάλη άφιξη στο κέντρο της Αθήνας είναι προγραμματισμένη για το 2017. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του το Wyndham Grand Athens στη πλατεία Καραϊσκάκη. Το ξενοδοχείο που θα φέρει το όνομα μιας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες του κόσμου, θα λειτουργήσει στο κτήριο ιδιοκτησίας της ΒΙΟΧΑΛΚΟ που στέγαζε μέχρι το 2012 το Athens Imperial Hotel του ομίλου Δασκαλαντωνάκη.

Άλλο ένα ξενοδοχείο που αναμένεται να επαναλειτουργήσει το επόμενο διάστημα είναι το Κάνιγγος 21 που έβαλε λουκέτο το 2010. Το ακίνητο ανήκει στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Επικούρησης Ασφαλιστών και Προσωπικού Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ), το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την επαναμίσθωση του σε ξένη ξενοδοχειακή αλυσίδα.

πηγή: bankingnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ