H πασίγνωστη αλυσίδα ενδυμάτων που τρέχει με... 35

H πασίγνωστη αλυσίδα ενδυμάτων που τρέχει με... 35
Τ α 35 καταστήματα μετρά πλέον το δίκτυο της H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, η οποία από την περασμένη Παρασκευή έχει ενισχύσει την παρουσία της στην Ελλάδα με ένα ακόμη σημείο πώλησης.

Ειδικότερα, η H&M την Παρασκευή 26 Αυγούστου γιόρ τασε τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματός της στη Βέροια στην οδό Μητροπόλεως 53. Πρόκειται για τριώροφο κατάστη μα, επιφάνειας 1.200 τ.μ., το οποίο προσφέρει στην τοπική αγορά ένα ευρύ portfolio ειδών του σουηδικού concept. Η Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας, μιλώντας με αφορμή τα εγκαίνια, τόνισε την ικανοποίηση του σουηδικού ομίλου για την επέκταση του brand στη Βέροια.

«Στόχος μας είναι να φτάσουμε και να ξε περάσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας προσφέροντάς τους μια απόλυτη αγοραστική εμπειρία. Βασικός παράγοντας της επιτυχίας μας, οι άνθρωποί μας που μοιράζονται το πάθος μας για μόδα και δουλειά, με αει φόρο τρόπο» δήλωσε μεταξύ άλλων. Σημειώνεται ότι η Η&Μ Ελλάδος, υποκατάστημα της Η&Μ Group, η οποία το 2017 θα συμ πληρώσει δέκα χρόνια λει τουργίας (εγκαινίασε την πα ρουσία της τον Μάρτιο του 2007) σήμερα απαριθμεί ήδη 35 κα ταστήματα σε 14 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Βόλο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Κό ρινθο, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Ρόδο και Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ