Ποιο ελληνικό προϊόν έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των Γερμανών

Ποιο ελληνικό προϊόν έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των Γερμανών
Θετική πορεία και στην γερμανική αγορά διαγράφει η ελληνική βιομηχανία αναψυκτικών Green Cola Company, η οποία ξεκίνησε πριν από μόλις τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DW, η γερμανική αγορά υποδέχθηκε ένθερμα το ελληνικό προϊόν κυρίως για την πρωτοτυπία και τα συστατικά του και ήδη πλέον βρίσκεται στα ράφια των γνωστών γερμανικών αλυσίδων σούπερ-μάρκετ αλλά και στα καταστήματα γαστρονομίας, αλλά και σε 24ώρα μίνι μάρκετ.

Όπως αναφέρει στο γερμανικό μέσο ενημέρωσης, ο κ. Ούλριχ Λοσλ, συνεργάτη της Green Cola για τη διανομή του προϊόντος στο κρατίδιο της Βάδης-Βυτεμβέργης, «δεν υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο προϊόν στην κατηγορία του στη Γερμανία.

Το βασικό του πλεονέκτημα είναι η ίδια του η συνταγή: οι σχεδόν μηδενικές θερμίδες, οι φυσικές γλυκαντικές ύλες, όπως η στέβια, που όμως δίνουν μία γευστική και δροσιστική εμπειρία στον καταναλωτή». Η είσοδος της ελληνικής εταιρείας στη γερμανική αγορά έγινε με τη βοήθεια της εταιρείας «Greekys», η οποία προωθεί καινοτόμα προϊόντα στις γερμανόφωνες χώρες ενώ στη συνέχεια δημιούργησε τη δική της εταιρείας στη Γερμανία για την διανομή των προϊόντων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εμφιάλωση των αναψυκτικών Green Cola που διατίθενται στη Γερμανία γίνεται σε τοπικές μονάδες τρίτων εμφιαλωτών με πρώτη ύλη που παράγεται στην Ελλάδα. Στο μεταξύ, δυναμικά σχέδια ανάπτυξης υπάρχουν και για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία φέρεται να εξετάζει τη δημιουργία παραγωγικής μονάδας εντός της Αττικής το αμέσως προσεχές διάστημα προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάλυψης της ζήτησης της εγχώριας αγοράς και των γειτονικών χωρών ενώ στα σχέδια της περιλαμβάνεται ακόμη η απόκτηση των δικών της πορτοκαλεώνων, καθώς και εκτάσεων με λεμονιές ?μέσω ίσως και προγραμμάτων συμβολαιακής γεωργίας? για τις ανάγκες κυρίως της παρασκευής χυμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ