Η νέα εξαγορά από τη Microsoft

Η νέα εξαγορά από τη Microsoft
H Microsoft ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι συμφώνησε να αγοράσει την Genee, μια εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης που λειτουργεί ως ψηφιακός βοηθός γραφείου και προγραμματίζει συναντήσεις.

Η startup, η οποία ιδρύθηκε το 2014, πρόκειται να τερματίσει την υπηρεσία της την 1η Σεπτεμβρίου. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν από τους ιδρυτές της, Ben Cheung και Charles Lee, οι οποίοι θα ενταχθούν στο προσωπικό της Microsoft.

Δεν είναι σαφές αν το προϊόν θα ενσωματωθεί στις υπάρχουσες εφαρμογές της Microsoft, αλλά σχόλια από την πλευρά της εταιρίας υπονοούν ότι η τεχνογνωσία της Genee θα χρησιμοποιηθεί στα προϊόντα του Office 365.

«Καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε τις νέες δυνατότητες παραγωγικότητας του Office 365 και τις υπηρεσίες που έχουν αξία για τους πελάτες μας, είμαι βέβαιος ότι η ομάδα της Genee θα μας βοηθήσει στη φιλοδοξία μας να φέρουμε τη νοημοσύνη σε κάθε ψηφιακή εμπειρία», ανέφερε ο Rajesh Jha, αντιπρόεδρος της Microsoft για το Outlook και το Office 365, σε ανάρτηση μπλογκ με την οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ