Ποια ελληνική αλυσίδα εστιατορίων έκανε απόβαση στην Αυστραλία

Ποια ελληνική αλυσίδα εστιατορίων έκανε απόβαση στην Αυστραλία
Γεγονός είναι πλέον το πρώτο κατάστημα Goody’s για την αυστραλιανή αγορά, περίπου ενάμισι χρόνο μετά την ανακοίνωση της ελληνικής αλυσίδας ταχυεστιατορίων.

Όπως αναφέρει το site neoskosmos.com, τα εγκαίνια έγιναν την περασμένη Δευτέρα και το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Μελβούρνης και πιο συγκεκριμένα στο ισόγειο του κτιρίου του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτωρίας που βρίσκεται στην γωνία των οδών Lonsdale και Russell.

Οι ώρες λειτουργίας του πρώτου εστιατορίου της Goody’s στο κέντρο της Μελβούρνης είναι από τις 9.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ τις καθημερινές, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι γεύσεις του Goody’s θα είναι διαθέσιμες επί 24ωρου βάσεως. Μάλιστα εντός των επομένων δύο εβδομάδων μεταξύ των ποτών θα συμπεριληφθούν η μπύρα και το κρασί

Από την πρώτη κιόλας μέρα δημιουργήθηκαν ουρές έξω από το εστιατόριο. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ένα κλαμπ σάντουιτς κοστίζει γύρω στα $10, ενώ η τιμή των burgers αρχίζει από τα $4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ