Η ελληνική startup που εξασφάλισε 300.000€ χρηματοδότηση

Η ελληνική startup που εξασφάλισε 300.000€ χρηματοδότηση
Επένδυση ύψους 300.000 ευρώ εξασφάλισε η ομάδα της Spotawheel. Η Spotawheel είναι μια νέα online υπηρεσία στην αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, που προσφέρει δίκαιη τιμολόγηση στον πωλητή και πλήρη εμπιστοσύνη και διαφάνεια στον αγοραστή.


Από το συνολικό γύρο χρηματοδότησης το επενδυτικό fund VentureFriends έδωσε τις 195.000 ευρώ, με το υπόλοιπο ποσό να καλύπτεται από τον Ιάσων Μανωλόπουλο και άλλους αγγέλους - επενδυτές.

Η Spotawheel χρησιμοποιεί τις αρχές, το ήθος και τη βάση της Spotmechanic για να αλλάξει τον αδιαφανή τρόπο που λειτουργούν οι εμπορίες αυτοκινήτων στην Ελλάδα και παγκοσμίως, δημιουργώντας ένα απόλυτα έμπιστο και χαμηλό σε κόστος μοντέλο λειτουργίας που δίνει πολύ μεγάλη αξία τόσο σε αγοραστές όσο και σε πωλητές. Με μόλις ένα μήνα λειτουργίας, η Spotawheel έχει ολοκληρώσει 10 αγοροπωλησίες ενώ έχει ήδη άλλες 15 προς ολοκλήρωση.

Πριν από ένα χρόνο, η ομάδα της Spotawheel έβαλε σκοπό να αλλάξει την αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και δημιούργησε τη Spotmechanic. Η Spotmechanic είναι μια αξιόπιστη υπηρεσία επιτόπιων τεχνικών ελέγχων στην Ελλάδα, όπου κατάφερε να αφήσει γρήγορα το στίγμα της στην πολύπαθη αγορά του ελληνικού μεταχειρισμένου, διενεργώντας περισσότερους από 4,000 ελέγχους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στην πρώτη χρονιά τής λειτουργίας της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ