Τα top εργαλεία για την επιχείρηση σας

Τα top εργαλεία για την επιχείρηση σας
Η τεχνολογία βοηθάει όσους είναι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ειδικεύονται στις πωλήσεις, καθώς πολλές είναι εφαρμογές που τουε βοηθούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους; Πως;

Οι εφαρμογές είναι ένα μέσο πωλήσεων. Στην αγορά υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν απλά να αποθηκεύουν δεδομένα πωλήσεων, μέχρι και εξελιγμένα apps που μπορούν να προβλέψουν την αγοραστική συμπεριφορά.

Παρακάτω ακολουθούν οι καλύτερες εφαρμογές, οι οποίες εκτοξεύουν τις πωλήσεις και παράλληλα ενισχύουν το πορτοφόλι σας:

LINKEDIN
Πώς λειτουργεί: Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν το Linkedln ως ένα μέρος όπου ο καθένας μπορεί να αναρτήσει το βιογραφικό του, καθώς και διάφορα προσωπικά στοιχεία. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι το διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης διαθέτει μια υπηρεσία, επί πληρωμής, τη «Sales Navigator», στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «ψαρέψουν» ιδέες αλλά και εργαλεία πωλήσεων.

Κεφαλαιοποίηση: 25,2 δισ. δολάρια.

INSIDESALES
Πώς λειτουργεί: To Insidesales είναι ένα λογισμικό που παρέχει προγνωστικά analytics για όσους ασχολούνται με τις πωλήσεις.

Χρηματοδότηση μέχρι σήμερα: 201.2 εκατ. δολάρια.

CLEARSLIDE
Πώς λειτουργεί: Το Clearslide βοηθά τους ανθρώπους που ασχολούνται με τις πωλήσεις να “συνδεθούν” πιο γρήγορα και εύκολα με τους πελάτες τους μέσω της πλατφόρμας του, παρέχοντας παράλληλα σε πραγματικό χρόνο analytics, τα οποία βοηθούν στην καλύτερη λήψη αποφάσεων.

Χρηματοδότηση μέχρι σήμερα: 89 εκατ. δολάρια.

EVERSTRING
Πώς λειτουργεί: Το Everstring είναι ένα λογισμικό μάρκετινγκ που μπορεί να προβλέψει τον καλύτερο επόμενο πελάτη σας. Μάλιστα, η εφαρμογή διατηρεί έναν κατάλογο 11 εκατ. επιχειρήσεων Β2Β, συλλέγοντας πάνω από 20.000 χαρακτηριστικά και δεδομένα για την κάθε μια ξεχωριστά.

Χρηματοδότηση μέχρι σήμερα: 78,7 εκατ. δολάρια.

APTTUS
Τί είναι: To Apttus είναι ένα λογισμικό, το οποίο επιταχύνει τη διαδικασία πώλησης, τοποθετώντας παράλληλα το κατάλληλο πακέτο προϊόντων και τους συμβατικούς όρους, εξυπηρετώντας τους πωλητές.

Χρηματοδότηση μέχρι σήμερα: 186 εκατ. δολάρια

SALESHOOD
Πώς λειτουργεί: Το Saleshood βοηθά τους ανθρώπους που ασχολούνται με τις πωλήσεις να εκπαιδεύονται στο αντικείμενό τους, μέσω κινητών τηλεφώνων..

Χρηματοδότηση μέχρι σήμερα: N/A

OUTREACH IO
Tί είναι: To Οutreach είναι μια εφαρμογή επικοινωνίας που σχεδιάστηκε ειδικά για τους ανθρώπους πωλήσεων. Η εν λόγω εφαρμογή σας βοηθά να δοκιμάσετε διαφορετικά μοντέλα και να βρείτε τα κατάλληλα “εργαλεία” για τις πωλήσεις σας.

Χρηματοδότηση μέχρι σήμερα: 30 εκατ. δολάρια.

INFLUITIVE
Τί είναι: Με το Influitive μπορείτε να εμπνεύσετε τους πελάτες σας να μοιράζονται τις απόψεις τους για το προϊόν σας στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, καθώς και να ασκούν κριτική ή και να βαθμολογούν.

Χρηματοδότηση μέχρι σήμερα: 49,7 εκατ. δολάρια.

πηγή: fortunegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ