Ποια ελληνική εταιρία κατάχθηκε στις 50 πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις παγκοσμίως

Ποια ελληνική εταιρία κατάχθηκε στις 50 πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις παγκοσμίως
Το βραβείο EY World Entrepreneur Of The Year™ 2016 απονεμήθηκε στον Manny Stul, πρόεδρο και συνδιευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Moose Enterprise. Ο Manny Stul διακρίθηκε μεταξύ υποψηφίων από 50 χώρες, που διεκδικούσαν τον τίτλο και οι οποίοι είχαν ήδη βραβευθεί ως ΕΥ «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» στη χώρα τους.

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από τον Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2015, Γεώργιο Κουτσολιούτσο, διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου FF Group.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Κουτσολιούτσος εξασφάλισε θετικά σχόλια τόσο για το καινοτόμο μοντέλο γεωγραφικής ανάπτυξης και τη διεθνή δραστηριότητα όσο και για την εντυπωσιακή προϊοντική γκάμα του ομίλου.

Ο Παναγιώτης Παπάζογλου, διευθύνων σύμβουλος της EY Ελλάδας, δήλωσε, στο πλαίσιο της τελετής απονομής: «Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ προσωπικά τον Γεώργιο Κουτσολιούτσο, ο οποίος, σε μία δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, έδωσε στην Ελλάδα τη θέση που της αξίζει στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα.

Ως εκπρόσωπος της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο διαγωνισμό ΕΥ World Entrepreneur Of The Year™, κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό και το θαυμασμό των συνυποψηφίων του, της κριτικής επιτροπής, των δημοσιογράφων από 36 χώρες, των ομιλητών και των λοιπών συμμετεχόντων.

Με αυτόν τον τρόπο, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι υπάρχουν Έλληνες επιχειρηματίες που τολμούν, αγωνίζονται και ξεχωρίζουν, αναδεικνύοντας τον πρωταρχικό ρόλο της επιχειρηματικότητας στην εθνική προσπάθεια εξόδου από την κρίση».

Ο Γεώργιος Κουτσολιούτσος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου FF Group, σημείωσε: «Ο όμιλος FF Group δραστηριοποιείται σε 30 χώρες, σηκώνοντας υψηλά τη σημαία της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό EY World Entrepreneur Of The Year™ 2016 αποτελεί την επιβράβευση αυτής της προσπάθειας, καθώς και μία μοναδική εμπειρία με σημαντικά οφέλη τόσο για τον όμιλο FF Group όσο και για εμένα προσωπικά.

Είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με σημαντικούς επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, να γνωρίσω καταξιωμένους επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους και να ανταλλάξουμε απόψεις και οράματα, ενισχύοντας μία από τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχίας, την εξωστρέφεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΥ για την άψογη διοργάνωση του διαγωνισμού, καθώς και την κριτική επιτροπή για την πολύτιμη συμβολή της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ