H Apple μπαίνει και στη λιάνική πώληση - Το σχέδιο

H Apple μπαίνει και στη λιάνική πώληση - Το σχέδιο
O CEO της Apple, Τιμ Κουκ, πραγματοποιεί το πρώτο του ταξίδι στην Ινδία αυτήν την εβδομάδα, προκειμένου να παρουσιάσει τα σχέδια για τα τρία πρώτα καταστήματα λιανικής στη χώρα καθώς και έναν επιταχυντή για νεοφυείς επιχειρήσεις (startup accelerator).

Τα Apple Stores αναμένονται να ανοίξουν στο Νέο Δελχί, το Μπανγκαλόρ και τη Βομβάη μέσα στους επόμενους 18 μήνες, σύμφωνα με την τεχνολογική ιστοσελίδα Factor Daily, η οποία επικαλείται ανώνυμες πηγές.

Ακόμη, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο επιταχυντής εκκίνησης αποτελεί μια πρωτοβουλία προκειμένου να επωαστούν ιδέες που σχετίζονται με τις εφαρμογές iOS.

Οι ίδιες πηγές παρείχαν πληροφορίες ακόμη και για το σχεδιασμό των καταστημάτων: «Κάθε ένα Apple Store θα βρίσκεται στους πιο εμπορικούς δρόμους των πόλεων, ενώ το κάθε κατάστημα θα χρειαστεί μια επένδυση ύψους τριών με πέντε εκατ. δολαρίων».

Mέχρι τώρα η Apple πωλούσε τα προϊόντα της στην ινδική αγορά μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων και μεταπωλητών. Ωστόσο, επειδή οι πωλήσεις της τεχνολογικής εταιρείας έχουν «πάρει την κάτω βόλτα», η Apple ελπίζει να ενισχύσει τη ζήτηση για τις συσκευές της σε άλλες αγορές, όπως η Ινδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ