Ιδού μερικά tips για να μην «βουλιάξει» η επιχείρησή σας

Ιδού μερικά tips για να μην «βουλιάξει» η επιχείρησή σας
Οι περισσότεροι επιχειρηματίες προσπαθούν να «παλέψουν» κάθε εμπόδιο που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί που δυσκολεύονται να τα καταφέρουν.

Για το λόγο αυτό, σε περίπτωση που θέλει κανείς να δημιουργήσει μια νέα εταιρεία, είναι καλό πρώτα να σκεφτεί κάθε τι που θα μπορούσε να του στοιχίσει ακόμη και ολόκληρη την εταιρεία του.

Σύμφωνα με τον Ιάπωνα επιχειρηματία και επενδυτή, Sakichi Toyoda αυτοί είναι οι λόγοι που μπορούν να «βυθίσουν» τη startup εταιρεία σας:

1. Οι startup επιχειρήσεις «πέφτουν έξω» όταν μένουν εκτός χρημάτων. Με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επενδύσουν σε πράγματα που απαιτούνται για τη μελλοντική τους επιτυχία.

2. Γιατί οι startups εταιρείες ξεμένουν από χρήματα; Συνήθως υπάρχουν δυο πηγές χρημάτων για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις: οι πωλήσεις και οι επενδυτές. Σε κάθε περίπτωση η έλλειψη πελατών ή η απουσία των επενδυτών προκαλεί τη μείωση των εσόδων.

3. Γιατί δεν υπάρχει προσέλκυση των πελατών; Όσο το προϊόν ή η υπηρεσία δεν καταφέρει να «λύσει» το πρόβλημα των πελατών, τόσο εκείνοι θα απομακρύνονται.

4. Οι περισσότεροι επιχειρηματίες επικεντρώνονται στο τι επιζητά η αγορά από ένα προϊόν. Ένας επιχειρηματίας πρέπει να ανακαλύψει την ανάγκη των καταναλωτών και με το προϊόν του να τους «ικανοποιήσει».

Οι επιχειρηματίες πρέπει να λαμβάνουν τις πιο σωστές αποφάσεις για τις εταιρείες τους, με σκοπό να αυξάνουν τα έσοδα, εντυπωσιάζοντας παράλληλα τους επενδυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ