Ποιος πανίσχυρος εισαγωγέας αυτοκινήτων κλυδωνίζεται

Ποιος πανίσχυρος εισαγωγέας αυτοκινήτων κλυδωνίζεται
Ενας ακόμη πανίσχυρος επιχειρηματίας που μεσουρανούσε στο χώρο του αυτοκινήτου, φαίνεται να πέφτει θύμα της πολύχρονης κρίσης που βιώνει η χώρα, αφού όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες των «Παραπολιτικών», η επιχείρησή του αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα ρευστότητας, αλλά και αδυναμία εκπλήρωσης υποχρεώσεων σε Δημόσιο, τράπεζες, προμηθευτές, αλλά και πελάτες.

Πρόκειται για τον εισαγωγέα αυτοκινήτων Πάνο Δάβαρη, επικεφαλής του ομώνυμου ομίλου (Π&Ρ Δάβαρη), που, αντιπροσωπεύει τις Hyundai και Kia στην Ελλάδα.

Όπως όλα δείχνουν, η πολύ κακή συγκυρία που βίωσε ο κλάδος του Ι.Χ. τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, οδήγησε τον επιχειρηματία από την μεγάλη ζωή, που περιελάμβανε πολυτελής διαμονές σε Ευρώπη και Αμερική, ειδικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής σκάφη, απόκτηση μετοχών αξίας πολλών εκατομμυρίων στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ επί των ημερών Βγενόπουλου- Πατέρα, να μετρά σήμερα χρέη πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες και ζημιές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στους ισολογισμούς των εταιριών του.

Όμως τα δύσκολα δεν τελειώνουν εδώ, αφού ήδη η μαμά εταιρία (Hyundai) έχει γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων τόσο από ορισμένους dealers της Δάβαρης, όσο και από απλούς καταναλωτές, οι οποίοι της επισημαίνουν ότι ενώ έχουν εξοφλήσει τα αυτοκίνητα που έχουν παραγγείλει ,δεν τα έχουν παραλάβει αν και έχουν περάσει μήνες, ενώ κάποιοι άλλοι που τα αγόρασαν με δανεισμό ξεκίνησαν να καταβάλλουν δόσεις δανείων που έχουν λάβει για την αγορά των αυτοκινήτων, χωρίς να ξέρουν αν ποτέ θα τα παραλάβουν.

Αυτή την περίοδο η «Δάβαρης» προσπαθεί να βρεθεί λύση με τις τράπεζες στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ωστόσο η έλλειψη ρευστότητας δεν της επιτρέπει να προχωρά σε εισαγωγές όχι μόνο Ι.Χ. αλλά και ανταλλακτικών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ