Ποιας κρατικής επιχείρησης τα στελέχη απειλούν με παραίτηση αν δεν… ασφαλιστούν

Ποιας κρατικής επιχείρησης τα στελέχη απειλούν με παραίτηση αν δεν… ασφαλιστούν
Την πεπατημένη των στελεχών του ΤΧΣ ακολουθεί και η διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ως προς το σκέλος της αποποίησης ευθυνών.

Όπως μας είπε ο διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Δημήτρης Γιαννακίδης , η διοίκηση είναι διατεθειμένη να υποβάλλει τις παραιτήσεις της αν και εφόσον έως το τέλος του μήνα δεν ανανεωθεί η ασφάλιση της για αστική ευθύνη στην εταιρεία.

Μάλιστα υποστήριξε ότι τα στελέχη της ΕΒΖ αν δεν ασφαλιστούν θα μείνουν εκτεθειμένα στον κίνδυνο, όχι μόνο να χάσουν τις προσωπικές τους περιουσίες, αλλά και έναντι ποινικών ευθυνών.

Προφανώς και η αγωνία του Γιαννακίδη δεν είναι τυχαία, αφού το μέλλον της Ζάχαρης δεν διαγράφεται και ιδιαίτερα ευοίωνο.

Και πώς να διαγράφεται ευοίωνο όταν αυτή τη στιγμή οι συσσωρευμένες ζημιές ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, τα χρέη προσεγγίζουν τα 150 εκατομμύρια ευρώ, τα εργοστάσιά της υπολειτουργούν και οι υποχρεώσεις της προς τους τευτλοπαραγωγούς από την τελευταία καμπάνια, αλλά και τους μεταφορείς φτάνουν στα 13 εκατ. ευρώ και κανείς δεν ξέρει πως και πότε θα πληρωθούν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ