Ποιo πασίγνωστο brand αλκοολούχων ποτών φεύγει από την Ελλάδα

Ποιo πασίγνωστο brand αλκοολούχων ποτών φεύγει από την Ελλάδα
Μια ακόμη πολυεθνική τα μαζεύει και φεύγει από την ελληνική αγορά ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν άλλες εταιρίες, με το φαινόμενο να γίνεται ολοένα και πιο έντονο τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για την Bacardi Hellas που μετά από 27 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει.Ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ενώ σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του businessnews.grσε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και οι συζητήσεις με τις εταιρείες που θα αναλάβουν την διανομή των προϊόντων της εταιρείας στην χώρα μας.

Βέβαια, δεν είναι σαφές ακόμη εάν η όποια συμφωνία θα αφορά το σύνολο του portfolio ή αν η διανομή θα «σπάσει» σε τμήματα.

Η Bacardi Hellas ιδρύθηκε την 1η Ιουλίου 1998 και είναι θυγατρική εταιρία της Bacardi Ltd, της μεγαλύτερης ανεξάρτητης εταιρίας ποτών στον κόσμο που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 175 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Bacardi Hellas είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες αλκοολούχων ποτών στην ελληνική αγορά και το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο αποτελείται από προϊόντα όπως Bacardi rums, House of Dewar’s, Martini, Bombay Sapphire gin, Grey Goose vodka, κ.α..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ