Σε ποια ελληνική startup επενδύει το Skroutz

Σε ποια ελληνική startup επενδύει το Skroutz
Τη νέα της στρατηγική συνεργασία με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου αφιερωμένη σε χειροποίητες δημιουργίες (www.jamjar.gr) ανακοίνωσε η εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου Skroutz ΑΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συνεργασία αφορά στη μετοχική συμμετοχή της Skroutz ΑΕ στην jamjar AE, καθώς επίσης και στην παροχή τεχνογνωσίας και πόρων για την αναβάθμιση της πλατφόρμας του jamjar.

«Η προώθηση της καινοτόμου κουλτούρας των startups και η ενίσχυση disrupting πρωτοβουλιών, βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Skroutz ΑΕ. Η επένδυση στο jamjar σηματοδοτεί την απαρχή μιας σειράς επενδύσεων της εταιρείας στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, με στόχο την ενίσχυση του portfolio των υπηρεσιών της και την ανάπτυξη πρωτοποριακών ψηφιακών λύσεων για τους online καταναλωτές» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ομάδα του Skroutz θα παρέχει στην jamjar ΑΕ τεχνογνωσία, που έχει αποκτήσει από τη 10ετή δραστηριοποίησή της στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τη διαχείριση της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών www.skroutz.gr.

Λίγα λόγια για το Jamjar

Σημειώνεται ότι το jamjar παρουσιάστηκε στο ελληνικό Web το 2013 ως ένα online πολυκατάστημα (shop-in-shop), με σκοπό να δώσει ώθηση στους πιο ταλαντούχους ανεξάρτητους δημιουργούς και να αναδείξει τη δουλειά τους, προσφέροντας παράλληλα στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράσουν online τις πιο πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες.

Στην πλατφόρμα συμμετέχουν ήδη περισσότεροι από 150 χειροτέχνες και δημιουργοί ενώ οι καταναλωτές θα βρουν περισσότερα από 4.000 επιλεγμένα προϊόντα, όπως πρωτότυπα κοσμήματα, αξεσουάρ και ρούχα, μέχρι είδη σπιτιού και τέχνης. Από την αρχή της λειτουργίας του, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά περισσότερες από 3.500 παραγγελίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ