10-10-2015 Κατηγορία: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γαλλική «απόβαση» στην Κηφισίας – Ποια πολυεθνική καταλαμβάνει το Kosmopolis

Share 0
 
Γαλλική «απόβαση» στην Κηφισίας – Ποια πολυεθνική καταλαμβάνει το Kosmopolis

O πολυκινηματογράφος Odeonστο Kosmopolis έφυγε. Όμως ο χώρος δεν θα μείνει αναξιοποίητος. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η γαλλική πολυεθνική LeroyMerlin στο πλαίσιο επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα ετοιμάζεται να οριστικοποιήσει τη συμφωνία και να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στην «καρδιά» της λεωφόρου Κηφισίας.

 

Για την λειτουργία του καταστήματος, η συμφωνία αναμένεται να επέλθει ανάμεσα στην τράπεζα Πειραιώς που είναι και η ιδιοκτήτρια του χώρου και στην LeroyMerlin. Θα αφορά στην πώληση του καταστήματος έναντι τιμήματος το οποίο αναμένεται να διαμορφωθεί περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Να σημειωθεί ότι το cosmopolisβρίσκεται σε στρατηγικό σημείο: κοντά σε πολλά μεγάλα εμπορικά κέντρα (Avenue, Mall) αλλά και δίπλα στο δαχτυλίδι που σημαίνει εξασφαλισμένη πρόσβαση στην Αττική Οδό. Η συνολική επιφάνεια του ακινήτου διαμορφώνεται στα 22.750 τετραγωνικά ενώ η λειτουργία του Kosmopolisξεκίνησε ακριβώς πριν από 10 χρόνια.

Πληροφορίες από το στρατόπεδο της Leroyαναφέρουν ότι εκτός από το Kosmopolisυπάρχουν σχέδια για δημιουργία τουλάχιστον δύο ακόμη καταστημάτων. 

Διαβάστε επίσης

Το επενδυτικό σχέδιο ύψους 70 εκατ. ευρώ από την Παυλίδης ΑΕ

Τα επεκτατικά σχέδια της Orchestra

Το χρυσό deal στο χώρο του πετρελαίου

Στα δικαστήρια η Apple- Η μήνυση του 1 δισ.

H διάσωση του Μαρινόπουλου και τα αγκάθια στην τελική συμφωνία

Το παρασκήνιο πίσω από το deal της Hyundai Hellas

Επενδύσεις 3 εκατ. από την Nexans Ελλάς

Τόμσεν: Το 2038 θα γυρίσει η Ελλάδα σε επίπεδα προ της κρίσης