Υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα τάσσονται οι Βιομηχανικοί Σύνδεσμοι

Υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα τάσσονται οι Βιομηχανικοί Σύνδεσμοι
«Ναι» στην Ελλάδα, την Ευρώπη και το ευρώ δηλώνουν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι Βιομηχανικοί Σύνδεσμοι της χώρας ανακοινώνοντας επισήμως τη θέση τους στο δημοψήφισμα.


«Επιχειρήσεις και εργαζόμενοι παρακολουθούμε έντρομοι τη ραγδαία επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης της πατρίδας μας. Η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει την εμπιστοσύνη της Διεθνούς Κοινότητας και να βρεθεί απομονωμένη», αναφέρουν και προσθέτουν:

«Όλοι εμείς, οι Σύνδεσμοι Βιομηχανιών της χώρας, ενώνουμε τις φωνές μας, προσπαθώντας να αποτρέψουμε την επαπειλούμενη καταστροφή. Ανησυχούμε ακούγοντας δηλώσεις που, δήθεν, εγγυώνται τη σταθερότητα της οικονομίας και των καταθέσεων.

Γι' αυτό, με αίσθημα βαθύτατης ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους των επιχειρήσεών μας και την Ελληνική κοινωνία, διακηρύσσουμε ότι την Κυριακή κρίνεται το μέλλον της πατρίδας μας. Για να αποφευχθεί η καταστροφική απομόνωση, που θα φέρει φτώχεια, εξαθλίωση και χάος.

Επιλέγουμε να πούμε ΝΑΙ στη διάσωση χιλιάδων θέσεων εργασίας και στην επαναφορά στη σταθερότητα.

Υποστηρίζουμε την Ελλάδα της δημιουργίας, της παραγωγής, της εργασίας, των επενδύσεων, της δυναμικής ανάπτυξης».

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο ΣΕΒ και οι Σύνδεσμοι Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), Αττικής - Πειραιώς (ΣΒΑΠ), Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ) και Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδος (ΣΒΠΔΕ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ