Ικανοποιητική πορεία για τα τρία malls της Lamda Development

  Ικανοποιητική πορεία για τα τρία malls της Lamda Development
Aύξηση τζίρου και επισκεψιμότητας σημείωσαν τα τρία εμπορικά κέντρα της Lamda Development (The Mall, Golden και Mediterranean Cosmos), στο πρώτο τρίμηνο του 2015.


Ειδικότερα η ανοδική τάση των βασικών εμπορικών δεικτών από τα μέσα του 2013 συνεχίστηκε για ακόμα ένα τρίμηνο. Ο συνολικός κύκλος εργασιών των καταστημάτων παρουσίασε αύξηση 7,3%, στο α'τρίμηνο του 2015, ενώ η συνολική επισκεψιμότητα των εμπορικών κέντρων, κατά την ίδια χρονική περίοδο, εμφάνισε, επίσης, αύξηση κατά 2%. Η μέση πληρότητα των εμπορικών κέντρων ξεπερνά το 98%, ενώ εξακολουθεί να παρατηρείται αύξηση της ζήτησης για μισθώσεις.
Ειδικότερα, ο συνολικός κύκλος εργασιών των καταστημάτων στο “Golden Hall” κινήθηκε ανοδικά κατά 9%, ενώ παρατηρήθηκε αύξηση του αριθμού των επισκεπτών κατά 1,6%. Η λειτουργική του κερδοφορία το πρώτο τρίμηνο ανήλθε στα 3,6 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας άνοδο 6%, σε σχέση με πέρυσι. Στο “Mediterranean Cosmos”, στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε άνοδος του κύκλου εργασιών των καταστημάτων κατά 8% και αύξηση του αριθμού των επισκεπτών κατά 4%, ενώ βρίσκεται σε καθεστώς πλήρους μίσθωσης. Σε ό,τι αφορά τη λειτουργική του κερδοφορία ανήλθε στα 3,5 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας άνοδο κατά 6%. Αναφορικά με το “The Mall Athens”, τα μεγέθη του εμφανίζονται, επίσης, αυξημένα. Ο τζίρος των καταστημάτων και ο αριθμός των επισκεπτών παρουσίασαν αύξηση κατά 5,7% και 1%, αντίστοιχα, ενώ η λειτουργική του κερδοφορία ανήλθε στα 6,3 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 3%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ